≫ 

Anđelina Džoli u šopingu sa ćerkama: Prelepa je, ali su joj noge zastrašujuće mršave

Glumica je prošetala ulicama Los Anđelesa sa decom i izgledala je predivno, ali fanovi tvrde da je premršava

  • 9
Anđelina Džoli Anđelina Džoli u šetnji sa decom; Foto: Profimedia/ROMA / MEGA / Mega Agency

Anđelina Džoli (44) je u nedelju popodne prošetala Los Anđelesom i išla u šoping sa svojim ćerkama Zaharom (14) i Siloh (13). Furala je šik izgled u crno-beloj kombinaciji i bila je nasmejana sve vreme.

- Anđelina je zaista prelepa, ali ima zastrašujuće mršave noge - ovo je bio jedan od komentara nakon što su poslednje fotografije isplivale u javnost.

Lepa glumica je ostala u gradu za praznike da bi mogla da provede Božić s decom, pa je išla u šoping sa svojim ćerkama Zaharom i Siloh. Uslikana je u tankoj crnoj jakni koju je obukla preko bele bluze, koja baš odgovara "zimskim" temperaturama u Los Anđelesu.

Sve je ukombinovala s crnom uskom suknjom i salonkama, a izgled je upotpunila "pilotskim" naočarima, zlatnim minđušama i satom u istoj boji.

Anđelina Džoli Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/ROMA / MEGA / Mega Agency

Izgledala je zaista prelepo i nasmejano, ali može se primetiti da su joj noge veoma mršave i o tome njeni fanovi već danima pričaju.

Ona je šetala s ćerkama koje su uživale u šolji čaja za poneti, a organizovala je sve da deca provedu kvalitetno vreme i sa svojim ocem Bredom Pitom za praznike.

- Oni će vreme podjednako podeliti za praznike. Deca će malo biti kod Anđeline, malo kod Breda. Tako je bilo prošle godine, tako će biti i ove - rekao je izvor blizak glumici.

Video: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • koka

    23. decembar 2019 | 19:32

    Kaže jadnica da nije mogla da istrpi njegovo alkoholisanje?! Da ne beše obratno, možda! Toliko je ona pila i drogirala.. da čovek nije mogao da je razume osim da se napije da bi ušao u njenu psihu...

  • Дејан Младеновић

    23. decembar 2019 | 17:43

    Бљаак

  • Душан Краишник

    23. decembar 2019 | 21:37

    Sotona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA