≫ 

Džastin Biber iznenadio izgledom novogodišnje jelke: Nimalo glamurozna, pica i pomfrit kao ukrasi

Mnogi komentarišu da je Biberova jelka "siromašna" i "nimalo glamurozna"

  • 2
Džastin Biber, jelka Foto: Profimedia, Instagram

Pevač Džastin Biber (25) objavio je na svom Instagram profilu kako ove godine izgleda njegova novogodišnja jelka, a praznični prizor šokirao je mnoge!

Biber je jelku dekorisao ukrasima u obliku pice, pomfrita, kao i velikim ružičastim slovima kojima je pisalo "Drew", što je pevačevo srednje ime.

Džastin je na vrh jelke stavio zvezdu, a neizostavne su bile i svetiljke u raznim bojama. Kako poznate ličnosti raskošno dekorišu svoj porodični dom za novogodišnje praznike, Džastin je iznenadio, ali i šokirao izgledom svoje jelke, za koju u komentarima mnogi kažu da izgleda "siromašno" i "nimalo glamurozno".

Justin Bieber, Christmas tree Novogodišnja jelka Džastina Bibera; Printskrin: Instagram/justinbieber

Navodno će Džastin izbaciti novi album početkom Nove godine jer je već nekoliko puta okačio fotografiju na kojoj piše samo "2020".

- Njegov album je maltene gotov, Džastin dovršava samo finese. Džastin je veoma uzbuđen što će podeliti svoju muziku sa svetom. Mnogo vremena je prošlo od poslednjeg albuma i on je spreman - rekao izvor blizak pevaču.

Justin Bieber and Hailey Baldwin, Džastin Biber i Hejli Boldvin Džastin i Hajli Biber; Foto: Instagram/BEEM/Beem/Profimedia

- Ovaj album i pesme će govoriti o skorašnjoj borbi sa depresijom i njegovom odnosu sa svojom ženom Hejli Biber. Bilo je mnogo mračnih misli i mentalnih slomova kroz koje je prošao. On u pesmama govori o svom mentalnom zdravlju i kako je preživeo sve to - tvrdi izvor.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA