Svi su se divili haljini Kajli Džener, a ona je na vratu nosila ogrlicu od čak 10 miliona evra

Najveću pažnju privukla je Kajlina dijamantska ogrlica sa smaragdima koja košta čitavo bogatstvo

  • 5
Kajli Džener Kajli Džener/Printskrin: Instagram/kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (22) iznenadila je sve stajlingom za Božić, a od cene ogrlice koju je Kjali imala na sebi, koja vredi čak oko 10 miliona evra, svakome se zavrtelo u glavi!

Kajli je za proslavu porodice Kardašijan-Džener imala dugačku zelenu haljinu brenda "Ralph and Russo", dok je njena jednogodišnja ćerka Stormi Vebster nosila minijaturnu verziju iste haljine.

- Ovo je najljepše doba godine. Hvala "Ralph and Russo" na ovoj predivnoj personalizovanoj haljini - napisala je Kajli ispod fotografije koja već ima više od 10 miliona lajkova.

Najveću pažnju privukla je Kajlina dijamantska ogrlica, sa detaljima smaragda koja se procenjuje na čak 10 miliona evra!

 
 
 
View this post on Instagram
most wonderful time of the year ✨ thank you @ralphandrusso for the custom dresses.A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Podsećamo, Kajli je saopštila svojoj ćerki da ima poklon za Novu godinu koji je napravljen specijalno za nju. Na pitanje šta misli da je u pitanju, malena Stormi izgovorila je reč "Birkin", aludirajući na najpoznatije i najskuplje torbe na svetu.

Video: Neumerenost u svemu: Evo kako Kajli Džener slavi rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    26. decembar 2019 | 17:42

    Sta je za nju 10 miliona evra kad je Milijarderka. To je sitnica, pa ja sam dala 5,000 evra za auto (cela moja zivota ustedjevina)

  • Mare

    26. decembar 2019 | 17:30

    Pa sta su 10 miliona dolara za nju kad je ona najmladja Milijarderka na svetu. Sta je to, pa ona je dala 150-ti deo svog bogatstva. A ja sam dao celu svoju ustedjevinu za auto od 4,000 evra. Znaci ja sam vise dao nego ona

  • Тодорић

    26. decembar 2019 | 20:06

    Ама свашта,ни принети лепоти,одмерености и стилу Обрадовић је,у секси белој кеси.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA