"Ubijanje Zeka Efrona": Glumac snimao rijaliti sa ovim nazivom, pa zamalo umro zbog infekcije

Poznati glumac i miljenik žena bio je na ivici smrti, hitno su ga prebacili u bolnicu, a svemu je kriv rijaliti šou

  • 0

Zek Efron (32) hitno je prebačen u bolnicu zbog toga što je na snimanju rijaliti šoua dobio bakterijsku infekciju sličnu tifusu.

Nekada velika tinejdžerska zvezda, a danas poznati holivudski glumac, Zek Efron, hitno je prebačen u bolnicu na lečenje, jer mu je život bio ugrožen.

Naime, slavni glumac je u Novoj Gvineji snimao rijaliti šou "Killing Zac Efron" zbog kojeg je u džungli proveo 21 dan, a iako se dobro pripremio za taj pothvat i mesecima učio i vežbao ne bi li mu preživljavanje bilo što lakše - priroda ga je ipak nadjačala.

Zek se zarazio opasnom bakterijom i dobio infekciju sličnu tifusu. Zbog teškog pogoršanja zdravstvenog stanja, glumac je bio hitno prebačen u australijski Brisbejn gde su ga primili u bolnicu u kojoj je odležao nedelju dana.

Sada je u stabilnom stanju i vratio se u SAD. U rijalitiju je trebalo da preživi u divljini koristeći samo najbazičnije alate i opremu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA