≫ 

Carstvo Viktorije Bekam u bankrotu: Morala je da otpusti svog vozača i gubi preko 16 miliona dolara

Bivša članica grupe "Spice Girls" susreće se velikim problemima

  • 3
Viktorija Bekam Printskrin: Yotube/TheEllenShow

Modna dizajnerka i bivša "Spajsica" Viktorija Bekam (45) navodno je u velikim finansijskim problemima.

Nekadašnja britanska muzičarka navodno je morala da otpusti privatnog vozača nakon što je njena linija odeće doživela gubitak od 12,3 miliona funti, odnosno nešto više od 16 miliona dolara.

Osim vozača, veruje se da je Viktorija bila prisiljena da otpusti i nekoliko ključnih zaposlenih dok se njeno modno carstvo bori kako bi se izvuklo iz dugova. Takođe, za njen glavni butik koji se nalazi u Hamersmitu, samom centru Londona, Viktorija je otkazala dostavu cveća jer se redovna zaliha koju dizajnerka naručuje smatra potpuno nepotrebnim troškom.

Viktorija Bekam Viktorija Bekam; Foto: Instagram/victoriabeckham

- Vozača više nema, Viktorija se sada sama vozi ili zove taksi. Ona je borac i sigurno neće dopustiti da joj modno carstvo propadne bez borbe - rekao je izvor blizak Viktoriji i dodao kako je podržavaju brojni modni dizajneri jer im je jako draga.

Navodno Dejvid Bekam (44) poslednji put nije hteo da joj pomogne. Zajedno su 20 godina, proživeli su mnoge skandale, afere, prevare, slomove, krize. Vezu su započeli tajno. S Dejvidom je varala tadašnjeg dečka Stjuarta Biltona, a Dejvida je držala podalje od javnosti.

- Deca su nam prioritet. Sve što radimo vrti se oko njih. Oboje volimo ono što radimo i cenimo jedno drugo. Sretni smo što rastemo zajedno - izjavila je Viktorija i objasnila kako je to bila ljubav na prvi pogled. Viktorija i Dejvid su se prvi put poljubili na parkingu u Londonu, a Spajsica tad nije bila ni svesna s koliko žena će morati da se bori kako bi zadržala Dejvida.

Video: Bekamovi se vratili u Crnu Goru, luduju u zalivu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA