≫ 

Dečko brani voditeljku koja ga je do krvi pretukla, čak i nakon što su objavljene jezive slike

Nakon skadala koji potresa Veliku Britaniju već nekoliko nedelja, Luis Barton se oglasio na društvenim mrežama i priznao da i dalje voli Kerolin Flek

  • 5
Caroline Flack, Lewis Burton Foto: Instagram

Britanska voditeljka Kerolin Flek (39) posvađala se s dečkom, teniserom Luisom Bartonom (27), pa sad o njihovom obračunu priča cela Velika Britanija.

Kerolin su nakon fizičkog okršaja uhapsili. Ispred njene kuće došlo je šest policijskih automobila, nakon što je policija rekla da su je pozvali zbog nemira u kući.

Kerolin je navodno udarila Luisa lampom, a sebi je slučajno isekla ruku zbog čega je morala da primi doktorsku pomoć. Internetom su se proširile fotografije krvavog kreveta voditeljke i nagađalo se čija je krv. O celom incidentu Kerolin se nije oglasila.

- Rekli su mu da ne smem da objavljujem ništa na društvenim mrežama, ali moram da vam čestitam Božić - napisala je Keroline, dok je Luis komentarisao skandal.

Caroline Flack, Lewis Burton Instagram stori Luisa Bartona; Foto: Instagram

- To nije moja krv i niko me nije udario lampom u glavu. Možete li sada svi da prestanete? - napisao je Barton i potvrdio da i dalje voli Kerolin.

- Volim tu devojku više od svega. Niko ne zna šta se zaista dogodilo i šta se događa. Ona je je*eno bezopasna i najbolja osoba koju sam upoznao - dodao je.

Caroline Flack, Lewis Burton Instagram stori Luisa Bartona; Foto: Instagram

Inače, uskoro kreće nova sezona britanskog rijaliti šoua "Love Island", a Kerolin ovoga puta neće biti voditeljka, iako je od tog angažmana dobijala 1,5 miliona dolara godišnje.

Video: Kortni Kardašijan je objasnila kako preboleti super frajera za nekoliko dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hd

    3. januar 2020 | 13:14

    Pa voli covek da ga maltretira mozda ga u vezi ona je** , takva vremena. 🤷‍♂️

  • Pda

    3. januar 2020 | 12:51

    Meni mrlja od krvi lici na nesto...😂😂

  • Nemanja

    3. januar 2020 | 15:06

    Hoće li kazna za ovu ženu biti ista kao za muškarce? Hoće li se sad na sva zvona dići nevladine organizacije? Hmm, teško jer je feminizam kao i fašizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA