Reperka (21) umrla nakon dočeka Nove godine!

Mlada hip hop zvezda preminula je u 21.godini prvog januara 2020. pod nerazjašnjenim okolnostima

  • 3
Lexii Alijai, reperka Leksi Alidžej Foto: Instgaram/lexiialijaii

Reperka Leksi Alidžej (21) preminula je prvog januara 2020. godine pod nerazjašnjenim okolnostima. Ona se na scenu se probila saradnjom s muzičarkom Kelani (24) i nekoliko obrada velikih američkih zvezda uključujući i repera Drejka.

Prošle godine izdala je debitantski solo album "Super Sweet 16", a mnogi su verovali u njen veliki proboj prema vrhu. Ipak, američki mediji prenose tragične vesti kako je 21-godišnja Leksi Alidžej preminula pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, a tužnu sudbinu pevačice potvrdila je njena porodica, kao i diskografska kuća.

Lexii Alijai Leksi Alidžej; Foto: Twitter/Lexii Alijai

- Ljudi kažu da ne preispitujemo odluke Boga, ali u ovom trenutku je jako teško to ne činiti. Zašto baš ti dušo? Ovo što nazivamo životom je pravi pakao. Srce mi je slomljeno na hiljadu komadića, suze ne prestaju da liju dok ovo pišem. Leksi, volim te više nego što možeš da zamisliš - napisala je Kehlani.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kehlani🧿 (@kehlani) on

Porukama punima emotivnog naboja s prerano preminulom reperkom opraštaju se mnogi iz muzičkog sveta na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kehlani🧿 (@kehlani) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA