≫ 

Evo kako zaista izgleda Sindi Kraford: Celulit i bore je otkrila na plaži u Majamiju

Bivša manekenka pokazala je više nego što je želela, a uslikana je na plaži dan nakon što se posvađala sa ćerkom u Njujorku

  • 13
Sindi Kraford

Foto: Profimedia/Mega Agency

Sindi Kraford (53) i njen suprug Rande Gerber (57) su se odmarali na plaži neposredno pre dočeka Nove 2020. godine. Ležali su na plaži poslednjeg dana 2019. i izgledali su veoma opušteno, a Sindi je pokazala više nego što je želela.

Par je primećen na plaži u Majamiju pre proslave Nove godine. Sindi je pokušala da zaštiti kožu ogromnim šeširom i belom širokom košuljom, dok je njen muž nosio kačket, crnu majicu i šorts.

Iako i dalje prirodno lepa, bivša top manekenka je pokazala da nije u zavidnoj formi kao nekada, budući da se na njenim butinama i te kako mogu primetiti celulit i opuštena koža, a na licu i bore.

Sindi Kraford

Rande Gerber i Sindi Kraford; Foto: Profimedia/Mega Agency

Ranije tog dana, Sindi i Gerber su razgledali jedan luksuzan stan koji je bio na prodaju. Bivša manekenka je otputovala na Floridu samo dan nakon što je usnimljena kako izlazi iz stana njene ćerke Katje Gerber (18) i besno govori o Pitu Dejvidsonu (26), njenom dečku.

Navodno, Sindi i njenom suprugu se ne dopada što je njihova ćerka u vezi sa Pitom. Komičar je odnedavno u vezi sa mladom Kajom, koja se zbog ljubavne veze nedavno iselila iz porodičnog doma kako bi živela sa dečkom.

Fotoreporteri su zabeležili incident na Menhetnu, kada su vidno nervozni Sindi i njen muž, došli po svoju ćerku koja se nalazila u Pitovom domu. Izgleda da su sve svađe ostavljene u Njujorku i zaboravljene u 2019. godini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daki

    4. januar 2020 | 09:40

    Juju pa to je strašno! Kako je moguce da žena od 53 ima bore i celulit..pa kuda ide ovaj svet?!

  • Nena

    4. januar 2020 | 13:13

    Dobro ljudi,gde vi živite?! Celulit je normalna stvar i bore,pogotovo u godinama. Groznu poruku šaljete.

  • Mrmot

    4. januar 2020 | 11:18

    Samo zene u Srbiji nemaju bore i celulit, sve su savrsene, operisu se od 18.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA