≫ 

Najplaćeniji glumac na svetu je 6 meseci bio na rigoroznom režimu: Sada se skinuo i raspametio žene

Mark Volberg pokazao je isklesano telo na plaži na Barbadosu i otkrio kako izgleda njegov zdraviji režim života

  • 7
Mark Wahlberg Mark Volberg pokazao isklesane mišiće/Foto: Profimedia/Mega Agency

Mark Volberg (48) je trenutno na odmoru na Barbadosu sa svojom porodicom. Oni su uživali u raznim aktivnostima, a glumac je rado pokazivao svoje seksi telo.

48 - godišnji glumac je uslikan na plaži samo u šarenom šorcu i sa naočarima na glavi. Oko vrata je imao srebrnu kajlu, a na ruci sat i prsten. Ono što je privuklo najviše pažnje su njegove pločice na stomaku, široka ramena i razvijene ruke.

Izašao je iz vode i tako mokar privukao pažnju žena i rasplamsao njihovu maštu. Glumac nije bio stidljiv i ponosno je prošetao svoje telo.

Mark Wahlberg Mark Volberg; Foto: Profimedia

Pre šest meseci, Mark je govorio o svom novom režimu života: o namirnicama koje unosi, količini vode koju konzumira i F45 treningu. Možemo da primetimo da je taj režim apsolutno delotvoran, jer izgleda sjajno.

Mark, njegova supruga Rea i njihovo četvoro dece svake godine letuju na Barbadosu. Glumac je iskoristio priliku da na društvenim mrežama objavi preslatku porodičnu fotografiju na kojoj se relaksiraju zajedno u bazenu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

- Želim svima srećnu Novu godinu i Božić - napisao je ispod fotografije.

Ali nije se tu zaustavio. Objavio je fotografiju na kojoj on i ćerka sede u bugiju na golf terenu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Pitate se kako je moguće da izgledate isto kao Mark? Glumac je otkrio da pored toga što je angažovao ličnog trenera, on svakog dana ustaje u pola 3 ujutro kako bi trenirao 30 minuta pre nego što započne jutarnju molitvu i doručak u 3 i 15 ujutro.

Nakon toga ima trening sa trenerom, istušira se i ima malu užinu pre nego što započne dan. Kada završi dnevne obaveze i provede vreme s porodicom, Mark sve isto ponavlja u 19:30 i to neposredno pre spavanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    4. januar 2020 | 03:04

    Prošetao telo?!?Letuje zimi?!?Ustaje u pola 3 da bi izgledao lepo?!?Leže u pola 9?!?Eto...blago njemu na izgledu i uspehu i pameti ali ja se sa njim nikada ne bih menjao!Evo dad je 3:03 i ha odoh da spavam a Mark je sada vec zavrsio trening al verujte lepsi sam od njega!

  • Marko cg primorje

    4. januar 2020 | 09:23

    Odlican glumac jedan od boljih.. fanatik za trening svaka cast a kako izgleda u njegovim god kapa dolje ...roleks 💪 jedina mana je visina nizak bas

  • Sd

    4. januar 2020 | 02:10

    I ja bih tako sa njegovim primanjima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA