• 4

Rod Stjuart i njegov sin napali radnika obezbeđenja na proslavi Nove godine

Nakon što je njegov sin gurnuo radnika obezbeđenja, Rod ga je udario

  • 4

Britanska rok zvezda Rod Stjuart (74) i njegov sin Šon Stjuart (39) napali su radnika obezbeđenja u jednom hotelu u novogodišnjoj noći.

Pevač i njegov sin navedeni su kao osobe koje su učestvovale u incidentu kada je u novogodišnjoj noći napadnut radnik obezbeđenja jednog hotela, koji je kasnije identifikovan kao Džesi Dikon.

Dikon je rekao da je radio u hotelu, na privatnom dečijem događaju, kada je uočio grupu ljudi blizu recepcije. Oni su pokušali da uđu na događaj na koji nisu bili pozvani, a kada im je rekao da odu, odbili su, navodi se u policijskom izveštaju.

Radnik obezbeđenja je rekao policiji da je muškarcu, za koga je kasnije utvrđeno da je Stjuartov sin, stavio ruku na leđa i rekao "da se povuče i napravi malo prostora", nakon čega ga je Šon gurnuo. Onda je Rod prišao radniku obezbeđenja i udario ga u levo rebro.

Rod Stjuart

Rod Stjuart, Foto: Guliver/Ian MacNicol/Getty Images

Rod je rekao policiji da su on i njegova porodica prišli recepciji i pokušali da decu iz njihove grupe dovedu u privatni prostor, ali da im to nije bilo dozvoljeno. Kako je Rod rekao, radnik obezbeđenja je potom postao napadan, zbog čega su on i njegova grupa bili uznemireni.

Dve zaposlene žene koje su radile na privatnom događaju rekle su policiji da su videle Šona kako gura Džesija, kao i da su videle kada ga je Rod udario.

Video snimci iz letovališta potvrdili su priču radnika obezbeđenja.

Šon i Rod Stjuart dobili su obaveštenje, da će se 5. februara pojaviti u kompleksu krivičnog pravosuđa okruga Palm Bič.

(Telegarf.rs)

Komentari

  • Sajla

    Aaaa, nije se našao pravi, pa bi se Rod porodio, iako nije trudan. Smrad silidžijski! Šta ako je Rod Stjuart?

  • montenegringo

    Nek podju malo na splav pa tamo nek udare na obezbedjenje

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima