≫ 

Mlađoj sestri Majli Sajrus sevnule gole grudi u providnom topu: Jasno se videle bradavice i pirsinzi

Noa Sajrus je u razuzdanom izlasku pokazala grudi, i nimalo damsko ponašanje

  • 7
Noah Cyrus Noa Sajrus, Foto: Profimedia

Noa Sajrus (19) izabrala je hrabru modnu kombinaciju, pa je prisutnima na novogodišnjoj proslavi pokazala gole grudi.

Američka pevačica i glumica Majli Sajrus (27) šokirala je javnost, mnogo puta, pojavljujući se u raznoraznim modnim kombinacijama, a čini se da se njena mlađa sestra Noa, ugleda baš na nju.

Na novogodišnjoj proslavi u Njujorku, Noa se razgolitila i pojavila se u minijaturnom prozirnom topu ispod kojeg su se jasno nazirale gole bradavice i pirsinzi na njima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by fuckyounoah (@noahcyrus) on

Noa je pokušala da se sakrije od kamera, a na svom profilu na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima fotoreporterima pokazuje srednji prst.

Bilo je to njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je otvoreno progovorila o problemima s kojima se bila suočena još 2018. godine i što ju je inspirisalo da napiše pesmu "Lonely".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by fuckyounoah (@noahcyrus) on

- Osećala sam se zarobljeno na tom jednom mestu iz kog nisam mogla da izađem. Samo sam želela da izlazim, trebao mi je razgovor jer više nisam mogla da podnesem svoje telo. Nisam mogla da se rešim osećaja anksioznosti u grudima. Imala sam osećaj kao da ću da eksplodiram. Jednog dana nazvao me menadžer i rekao da je shvatio kroz što prolazim i ponudio mi pomoć. I tada se u meni nešto promenilo, tada mi je postalo jasno da osoba iz mog tima razume kako se osećam - izjavila je Noa u jednom od intervjua.

Video: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA