≫ 

Kejti Prajs bankrotirala! Živi iznad frizerskog salona, a lice kao da joj se topi i raspada

Kejti je morala da se preseli kod prijateljica, koje su je primile u slobodnu sobu, dok se ne snađe

  • 5
Katie Price, Kejti Prajs Kejti Prajs, Foto: Profimedia

Britanska rijaliti zvezda Kejti Prajs (41) nedavno je najavila renoviranje svoje "odvratne rezidenice", kako sama naziva svoj porodični dom.  Radovi su započeli, međutim troškovi su izmakli kontroli te je Kejti u međuvremenu bankrotirala, a ceo posao oko kuće je stao, pišu britanski mediji.

Prajsova je navikla na luksuzan život i garderobu, ali je zbog novonastale situacije morala da se preseli kod prijateljica koje su je primile u slobodnu sobu, dok se ne snađe. Kejti sada živi u predgrađu iznad frizerskog salona, a Mirror piše da rijaliti zvezda sada barem imam pravo na besplatnu frizuru kod komšija.

Kejti je svoje obožavaoce šokirala kada im je pokazala video vodič kroz svoju kuću. Sve je bilo u neredu, a na podu je bila gomila odeće. Rijaliti zvezda se tada požalila kako "pokušava" očistiti kuću, ali joj ne polazi za rukom.

Katie Price, Kejti Prajs Kejti Prajs, Foto: Profimedia

Inače, rijaltii zvezda ponovo planira odlazak pod nož, tačnije, zatezanje lica i to već četvrti put. Kejti su uši gotovo otpale nakon posednjeg zahvata u martu prošle godine.

- Česti odlasci na plastične operacije kao što Kejti to radi, povlači za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu koja bi je u najgorem slučaju mogla ubiti - objasnio je hirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Katie Price, Kejti Prajs Kejti Prajs, Foto: Profimedia

Prajsova izgleda jezivo, a i sama je govorila kako joj je lice unakaženo. Mnogi komentarišu da deluje kao da joj se lice topi i da mora da prestane sa operacijama.

Video: Najmlađa Kardašijanka se pohvalila novim satom, cena - prava sitnica

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA