Nikol Kidman očajna zaplakala na crvenom tepihu kada je saznala ovu strašnu vest

Nikol koja je imala dovoljno snage da se nasmeje fotoreporterima

  • 4
Nikol Kidman Foto: Guliver/Jerod Harris/Getty Images

Glumica Nikol Kidman (52) sinoć na Beverli Hilsu prisustvovala svečanosti povodom predstojećeg Zlatnog globusa, a crvenim tepihom prošetala je u suzama zbog strašne vesti koju je neposredno saznala.

Naime, glumica je saznala da da je njena porodična kuća u Australiji pod velikim rizikom od požara koji trenutno tutnja duž cele istočne obale pomenutog kontinenta.

Nikol koja je imala dovoljno snage da se nasmeje fotoreporterima, ipak, nije mogla da se suzdrži pa se rasplakala na tepihu i nije bila u stanju ni da daje intervjue.

Nikol Kidman Nikol Kidman, Foto: Guliver/Jerod Harris/Getty Images

Izvinjavam se. Ali previše sam uznemirena sada zbog svega što se dešava u Australiji - rekla je Nikol koja je izgledala veoma tužno i umorno piše "Ju- Es vikli".

Svestska filmska zvezda i jedna od najvećih zvezda Australije je sa suprugom, australijskim muzičarem Kitom Urbanom, donirala 500 hiljada dolara "Rural Fire Services" koji se bore protiv vatre koja "guta" Australiju.

Video: UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Požari ubili više stotina miliona životinja, trupla leže kraj puteva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    6. januar 2020 | 11:28

    Njoj kuca u opasnosti da izgori, a ima para za 100 kuca pa nije mogla da suspregne emocije; a neko ode da slavi nakon smrti oca i onda druge proglasava poremecenicima.

  • Čiča

    6. januar 2020 | 05:58

    Nemo se sekiraš. Evo ja ću ti prodam kuću u Kniću. Pored jezera. Malo se popritegne i valja. Dođi kod Čiče da te upoznam sa situacijom. Za pare ne brini. Daćeš kad budeš mogla.

  • majalena

    6. januar 2020 | 13:25

    Komentari su vam “divni”. Pa ako ima pare da kupi drugu kucu, ne znaci da nema srce i osjecanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA