≫ 

Udovica Hita Ledžera čeka drugo dete: Uskoro će i svadba

Tomasu će brak sa Mišel takođe biti drugi po redu

  • 1
Michelle Williams, Thomas Kail Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Mark Ashe / Everett

Mišel Vilijams, nevenčana supruga neprežaljenog Hita Ledžera, verila se sa režiserom Tomasom Kailom. Njih dvoje čekaju svoju prvu bebu. Za Mišel to će biti drugo dete, s obzirom da već ima 14-godišnju ćerku Matildu sa pokojnim Džokerom, Hitom Ledžerom.

Mišel i Tomas su toliko dobro krili svoju vezi da niko u Holivudu zapravo ne zna koliko su dugo oni zajedno. Mnogi pretpostavljaju da se par upoznao na snimanju hvaljene serije "Fos/Verdon" koja je nominovana za Zlatni globus. Mišel je za ulogu u ovoj seriji već dobila nagradu Emi za svoju interpretaciju Gven Verdon.

Papapraci su pre neki dan glumicu uslikali u Londonu kako kupuje odeću za bebe. Ona i Tomas trenutno borave u ovom gradu, gde snimaju nastavak filma "Venom", zajedno sa Tomom Hardijem.

Da je život nepredvidiv pokazuje to da su vesti o Mišelinoj trudnoći i veridbi stigle samo nekoliko meseci nakon što se glumica razvela od bivšeg muža Fila Everuma. Mišel i Fil okončali su svoj brak početkom 2019. godine. Brak je trajao samo nekoliko meseci.

Tomasu Kailu će brak sa Mišel takođe biti drugi po redu. On je ranije bio oženjen sa glumicom Anđelom Kristijan.

Video: Dženifer Garner vratila sudiju iz penzije da bi je razveo od Bena Afleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA