Ni siromaštvo ni problemi sa zdravljem nisu je uništili kao bivši dečko i njegovo venčanje

Glumica i pevačica tek je napunila 27 godina, a do sad kao da je proživela dva života

  • 0
Selena Gomez Selena Gomez, Foto: Profimedia

Selena Maria Gomez (28) rođena je 1992. godine u Teksasu, a njen privatni život obeležili su teško djetinjstvo, rana slava, zdravstveni problemi i turbulentna veza s Džastinom Biberom (25).

Njen otac vuče meksičke korene, a majka koja ju je rodila sa svega 16 godina ima italijanske korene. Ipak, kad je buduća svetska zvezda imala samo 5 godina, roditelji su odlučili da se razvedu, a Selena je ostala da živi s mamom, koja se u međuvremenu preudala i dobila još jednu ćerku Grejsi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selenino odrastanje obeležilo je siromaštvo, ali njena majka je činila sve što je bilo u njenoj moći kako bi porodica spojila kraj s krajem. Kako je sama često otkrivala, porodica je nekada jela večeru za svega jedan dolar, a glumica je priznala i kako se boji šta bi bilo s njom da je ostala u rodnom kraju.

- Moja mama je ceo svoj život podredila meni i mojim potrebama. Radila je po tri posla kako bi meni bilo bolje i na tome ću joj biti večno zahvalna - zaključila je Selena, kojoj se holivudska sreća osmehnula kada je dobila prvu ulogu na Diznijevom kanalu, nakon čega su joj se otvorila vrata i za muzičku industriju. Njen život obeležilo je i nošenje prstena nevinosti, koji je stavila sa 13 godina zbog oca, a skinula 2010. godine.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Sa svega 16 godina Selena je potpisala ugovor s poznatom izdavačkom kućom "Hollywood Records", s kojom su već sarađivale Demi Lovato i Majli Sajrus, a svojoj majci i očuhu momentalno je dala otkaz i karijeru predala u ruke profesionalaca. Selena je i dan danas jedna od najomiljenijih i najpoznatijih dama u zabavnoj industriji, ali sa slavom su stigli brojni privatni i zdravstveni problemi.

Pevačici je dijagnostikovan lupus, hronična autoimuna bolest koja može da pogodi razne delove tela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak. O tome je progovorila tek godinama kasnije, a koliko joj je stanje bilo ozbiljno, dovoljno govori transplantacija bubrega kojoj je morala  da se podvrgne 2017. godine. Bubreg joj je donirala njena bliska prijateljica Francia Raisa.

Samo godinu dana pre, tokom vrlo uspešne turneje "Revival", Selena je otkazala deo koncerata takođe zbog zdravstvenih razloga. Taj put nije se radilo o lupusu, nego o borbi s napadima panike i depresijom, zbog kojih se prijavila i u rehabilitacijsku kliniku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ti problemi intenzivirali su se prvim problemima dugogodišnje turbulentne veze s Džastinom Biberom, koja je započela 2010. godine. Upućeniji izvore tvrde da koliko god su se voleli, toliko su bili i toksični jedno za drugog. Njihovu vezu obeležili su brojni raskidi, a konačni se dogodio u aprilu 2018. godine.

Selena Gomez i Džastin Biber Selena Gomez i Džastin Biber; Foto: AP/Chris Pizzello

Selena je tu vezu opevala u nekoliko pesama, iz čega je bilo potpuno jasno da paru nisu cvetale ruže, ali jedno bez drugoga nikako nisu mogli.

A onda je Džastin samo nekoliko nedelja nakon konačnog raskida započeo vezu s manekenkom Hejli Boldvin, sada Biber, s kojom se nedavno i oženio.

Selenu je to dotuklo. 

Selena Gomez i Džastin Biber Džastin Biber i Selena Gomez; Foto: Profimedia/AKM-GSI

Ponovno su usledile rehabilitacije, povlačenje iz medija i s društvenih mreža, ali pre nekoliko nedelja Selena je izbacila hit "Lose You To Love Me", koji je srušio sve rekorde. Pesma je posvećena Biberu, a njome je talentovana lepotica postala prva muzičarka koja je paralelno zasela na prva mesta na lestvici "Billboard-a" i "Rolling Stone-a".

I možda još uvek nije pronašla muškarca svog života, ali milioni obožavatelja i ostali dive joj se jer je u svom tom haosu pronašla sebe i iz svega izašla jača nego ikad.

Selena se može pohvaliti i dokumentarcem "Living Undocumented", ali i hit-serijom "13 Reasons Why", na kojima je radila kao izvršna producentkinja. A tek joj je 27!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA