• 0

Striptizeta podnela tužbu protiv Dženifer Lopez, traži neverovatnih 40.000.000 $

Glumica i pevačica će možda umesto nominacije za Oskara dobiti sudski poziv.

  • 0

Dženifer Lopez (50) se našla na meti negativnih komantara zbog svog učešća u filmu "Prevarantkinje sa Vol Strita" ("Hustlers").

Produkcijske kuće Lopezove - "Nuyorican Productions" i "Stx productions" - suočavaju sa tužbom vrednom 40 miliona dolara, koju je protiv nje pokrenula Samanta Barbaš (47), po čijem životu je snimljen jedan od najpopularnijih filmova 2019. godine, piše TMZ.

U dokumentima koji su dostavljeni sudu piše da su ljudi iz produkcije pre početka snimanja prišli Samanti Barbaš i pitali je da im da pristanak za snimanje filma, kao i da potpiše da se odriče svih prava na isti. Ona je tu ponudu odbila.

Dženifer Lopez Hustlers

Dženifer Lopez u ostvarenju "Hustlers", Foto: Profimedia/STX Ent / Planet

Film je rađen po članku iz Njujork Tajmsa, pod nazivom "Prevarantkinje iz Skora", koji detaljno opisuje događaje iz života Samante, sa akcentom na njen posao striptizete u poznatom striptiz klubu "Skor džentlmenski klub" u Njujorku.

Barbaševa tvrdi da je pevačicina produkcijska kuća iskoristila njen lik i delo bez njene dozvole, kao i da je oklevetala u svojoj izvedbi. Ona smatra da je prikazivanje i tvrdnja da je ona proizvodila ilegalne supstance u svom domu, u kom je živela sa detetom, krajnje uvredljiva i neistinita.

U dokumentima, takođe stoji da postoji dovoljno dokaza da se lik koji tumači Dženifer Lopez poveže sa likom i delom Samante Barbaš, kao i da je optužena kreirala scene i dijaloge koji su krajnje neodgovorni i neistiniti. Samanta tuži pevačicinu produkcijsku kuću i zahteva da joj se isplati 40 miliona dolara, kao i da joj se predaju sve kopije  popularnog filma.

Dženifer Lopez je za svoju ulogu u filmu "Prevarantkinje sa Vol Strita" bila nominovana za Zlatni Globus, za najbolju sporednu ulogu u igranom filmu.

(K.B.)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima