≫ 

Holivudska glumica koja je trudna sa Srbinom imala je pravi seks pred kamerama i nije je sramota

Ovo su najkontroverznije uloge Kloi Sevinji koja je trudna sa Sinišom Mačkovićem

  • 3
chloe sevigny, Kloi Sevinji, Siniša Mačković Foto: Profimedia

Kloi Sevinji (45), američka glumica, model i modna dizajnerka nedavno je ostala u drugom stanju sa galeristom Sinišom Mačkovićem. Ona ima 45 godina i sa Mačkovićem je u vezi nešto manje od godinu dana, a ono što našoj javnosti nije toliko poznato je da je ova glumica imala pravi seks pred kamerama za potrebe filma.

chloe sevigny, Siniša Mačković Kloi Sevinji i Siniša Mačković; Foto: Profimedia

Dobitnica je Zlatnog globusa za ulogu u seriji "Big love". Poznato je i da je imala uspehe i na drugim projektima, kao što je hit serija "Američka horor priča".

Međunarodni filmski festival u Kanu Kloi Sevinji; Foto: Tanjug/AP

Najveća prašina digla se oko filma "The brown bunny". U njemu je glumica imala intimnu scenu sa Vinsentom Galom (58), režiserom i glavnim glumcem. Buku je izazvala informacija da je Kloi stvarno oralno zadovoljila Vinsenta i da nisu glumili scenu seksa, što su njih dvoje i potvrdili.

Ona je na komentare i kritike izjavila da je sramota komentarisati film dok ga niste pogledali i da upravo tada sve dobija smisao.

- Film je umetnički i trebalo bi ga puštati u muzejima - odbrusila je Kloi.

Najpoznatiji američki kritičar Rodžer Ibert etiketirao je "The brown bunny" kao najgore ostvarenje ikad prikazano na Festivalu u Kanu. Poslednji film koji je snimla je "The dead don`t die" Džima Džarmuša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA