≫ 

Kejt Hadson lansirala svoj brend alkoholnog pića, izgled flaše je pravi ženski

Glumica je odlučila da pokrene nešto novo, što do sada nijedna žena nije

  • 0
Kejt Hadson, Kate Hudson Kejt Hadson/Foto: Tanjug/AP

Dok brojne slavne ličnosti u poslednje vreme lansiraju kozmetičke brendove, modne linije, objavljuju knjige, slikaju ili kuvaju, glumica Kejt Hadson (40) odlučila je da ode korak dalje, pa je ni manje ni više nego lansirala svoju liniju pića.

Kejt već ima svoj brend odeće, a sada jena listu stavila i svoj brend alkohola. Svoju liniju pića pod nazivom King St. Vodka, predstavila je u jednom restoranu u Njujorku.

- Nekako, posle napornog radnog dana, odlučila sam da se opustim sa društvom uz nekoliko koktela, ali kada sam zavirila u svoj bar, nisam našla dobru votku. Nakon toga sam shvatila da ne postoji nijedan brend votke koji nosi potpis neke žene i u tom trenutku sam odlučila da ja budem ta koja će to uraditi - objasnila je Kejt.

Piće već ima profil na Instagramu sa više od 12 hiljada pratilaca, kao i sajt na kojem se mogu naći detalji o ceni, poručivanju i ostalom, a izgled flaše je, složićete se, pravi ženski.

Vodka Kate Hudson Votka sa potpisom Kejt Hadson/Foto: Guliver/Joe Scarnici/Getty Images for Happy X Nature

Video: Razvalila! Kejt Hadson zapevala u teretani i zapalila internet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA