Gvinet Paltrou objasnila zašto je glumi zauvek rekla zbogom

Gluma je za nju davna prošlost, a sada se posvetila sopstvenom biznisu

  • 2

Američka glumica i pevačica Gvinet Paltrou (47) je izjavila da se više nikad neće vraćati glumi, jer kako tvrdi zbog čestih snimanja i prevelikih obaveza je "pregorela".

Zvezda filmova "Zaljubljeni Šekspir" i "Se7en" kaže da je na početku karijere snimala od tri do pet filmova godišnje i da je sve to dovelo do situacije da joj bude muka i od samog dolaska na set.

- Dok sam aktivno glumila, u jednom trenutku sam zaista pregorela. Kada je moja karijera krenula, snimala sam tri do pet filmova godišnje. Tokom tog perioda došla sam do tačke u kojoj mi je bilo problematično da odradim čak i najmanje stvari poput šminkanja, popravke frizure na snimanju, pa čak i samog dolaska na set. Nisam znala kako ću sve to da podnesem - ispričala je glumica.

Gwyneth Paltrow, Gvinet Paltru, Paltrou Glumica Gvinet Paltrou, Foto: Tanjug/AP

Glumica je ispričala i šta je bila kap koja je prelila čašu i nju navelo da donese odluku da napusti filmske setove.

- Zadnji film u kojem sam bila glavna zvijezda bio je "Proof". Tada sam bila trudna s kćeri i u jednom trenutku shvatila sam da je to. Imala sam jake jutarnje mučnine i dnevno pet stranica monologa. Kada sam dobila kćer, znala sam da ću uzeti veliku pauzu. I nikada kasnije nisam prihvatila glavnu ulogu ni u jednom filmu - otkrila je Gvinet u intervju za magazin "Harper's Bazaar".

Inače, Gvinet je bila jedna od glumica koja se našla u središtu skandala sa filmskim producentom Harvijem Vajnštajnom (68), koji je optužen za seksualno zlostavljanje žena, a među kojima su i mnoge slavne dame.

Glumica je upravo zahvaljujući Vajnštajnu dobila ulogu u filmu "Zaljubljeni Šekspir", po kojoj je mnogi danas prepoznaju.

- Bio je nasilnik. No nikad nisam imala problema suprotstaviti mu se - priznala je Gvinet.

Video: Ko je kako sijao na crvenom tepihu Golden globe-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    9. januar 2020 | 12:40

    Dakle, ona je umela da se suprotstavi Vajnštajnu a druge nisu, prihvatale su njegovu "ponudu" a danas ga optužuju. Nije, nego!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA