Silvester Stalone u šopingu sa ćerkom nije skidao osmeh sa lica, a jedan detalj oduševio je sve

Slavni glumac proveo je dan u šopingu sa ćerkom Sistin

  • 3
Sylvester Stallone

Silvester Stalone i ćerka Sistin; Foto: Profimedia

Legendarni holivudski glumac Silvester Stalone (73) šopingovao je s ćerkom Sistin (21) , njih dvoje nisu skidali širok osmeh sa lica, a Beverli Hilsom šetali su opušteno bez obezbeđenja.

Glumac i njegova ćerka šetali su po jednoj enklavi gde su pazarili nekoliko sitnica. Stalone je nosio crne pantalone i belu košulju, preko koje je imao crnu jaknu s kožnim rukavima. Sve to je upario sa kožnim cipelama, a nije krio i da je dobor raspoložen.

Sistin je na sebi imala bež džemper, crne pantalone i čizme u istoj boji od prevrnute kože do kolena. Kosa joj je bila vezana u rep, a od nakita je nosila zlatne alke i crne pilotske naočare. Ni ona nije skidala osmeh sa lica, a mnogi komentarišu koliko podseća na svog oca iz mlađih dana.

Sylvester Stallone

Silvester Stalone i ćerka Sistin; Foto: Profimedia

Silvester i njegova ćerka oduševili su sve jer su opušteno šetali bez telohranitelja, a u poslednje vreme slavni glumac sve češće šopinguje sa svojim ćerkama.

- Mislila sam da sam očajna i da ne znam da glumim, ali izgleda da je to nešto s čime sam rođena. Jednostavno, jedna audicija je vodila drugoj i tako sam ušla u taj svet - izjavila je Sistin koja se prošle godine oprobila u trileru s ajkulama "47 Meters Down: Uncaged".

Pored Sistin, Stalone ima još dve ćerke Skarlet (17) i Sofiju (23), sa svojom trećom suprugom Dženifer koju je oženio 1997. godine.

Video: Terminator vs. Rambo! Ko ima veći... nož?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA