Bredli Kuper uživa u društvu ćerke, s bivšom Irinom se i dalje slaže

Glumca Bredlija Kupera su fotografi uslikali u šetnji s ćerkicom koju je držao u naručju

  • 0
Bredli Kuper Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Backgrid USA

Nakon što mu je Bred Pit (56) javno zahvalio za pomoć u odvikavanju od alkohola, holivudski glumac i reditelj Bredli Kuper (45) je uočen na ulicama Njujorka  u šetnji s ćerkicom Leom De Senom (2).

Prošle godine je raskinuo četvorogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Šajk (34), a svaki slobodan trenutak se trudi da provede s dvogodišnjom ćerkicom s kojom je ovog vikenda uživao na ulicama Njujorka.

Bredli Kuper Bredli Kuper; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Nakon raskida veze, Irina i Bradli su postigli dogovor izvan suda o pravnom i fizičkom starateljstvu nad ćerkicom koju zajednički planiraju da gaje. Dogovor bivših partnera postignut je u prijateljskom dogovoru, pa bivši par navodno nema pisani ugovor o starateljstvu.

Nakon odrađenog treninga u sportskom izdanju, fotografi su uočili su Bredlija kako u naručju nosi ćerku. Glumac je povodom Noći veštica oduševio fanove izdanjem u kom je prošetao s ćerkom. On se prerušio u staricu sa sedom kosom, a obukao je pulover i široku ružičastu suknju.

Bredli Kuper, gospođa Dautfajer Bredli Kuper sa ćerkicom Foto: Profimedia

Nakon raskida, Irinu su paparaci "ulovili" u zagrljaju drugog muškarca, međutim, ruskinja je uslikana i u prisnom društvu manekenke Stele Maksvel (29), koja je poznata po burnoj vezi s glumicom Kristen Stjuart (29).

Zbog toga su počela šuškanja kako je Irina Bredlija možda zamenila novom devojkom. Zajedno su bile u izlasku u noćnom klubu u Njujorku, a manekenka nije previše pažnje obraćala na okupljene fotografe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA