• 1

Majka Lindzi Lohan uhapšena nakon što je napravila haos u Njujorku

Dina Lohan vozila je u pijanom stanju, a policijske službenike je psovala i vređala

  • 1

Majka glumice Lindzi Lohan (33), Dina (57) privedena je zbog vožnje u pijanom stanju u Njujorku, nakon što je tokom vikenda navodno udarila jedno vozilo.

Njujorška policija je saopštila kako se incident dogodio oko 18:30 časova u subotu u blizini Merik Mola na Long Ajlendu. Dina je navodno oštetila vozilo pre nego što je pobegla s mesta događaja, pa je "naterala" vozača automobila da je prati do kuće na Long Ajlendu.

Policija je takođe saopštila kako je Dina, koja je vozila Mercedes iz 2016., privedena nakon što je odbila da napravi alkotest. Dina se nije ponašala primereno prema policajcima. Naime, kako tvrde britanski mediji, psovala je policijske službenike tokom hapšenja.

Lindzi Lohan Dina Lohan, majka

Dina Lohan; Foto: New York State Police

Očekuje se kako će se Dina pojaviti u nedelju na sudu u Hempstedu pod optužbom za vožnju u pijanom stanju, nelicencirani rad motornog vozila, napuštanje mesta nesreće s oštećenjem imovine i vožnju iznad ograničenja. Naime, vozila je 77 km na sat u zoni gde je bilo dopušteno 55 km na sat.
Ovo nije prvi put da je Dina uhapšena. Naime, pre sedam godina majka glumice vozila je u pijanom stanju, a u krvi je imala dva puta veću količinu alkohola od dopuštene.

Policija ju je zaustavila nakon što su primetili da prebrzo vozi. Takođe, u izveštaju je pisalo da je Lohan povređena tokom hapšenja, ali nakon dolaska doktora, utvrđeno je da je sve u redu. Odvedena je u obližnju policijsku stanicu na trežnjenje i ubrzo je puštena uz pratnju.

I Lindzi je kao i majka, nekoliko puta hapšena, a dva puta zbog vožnje u pijanom stanju. Niz postupaka sa zakonom i borbe s zavisnošću prekinuli su njenu filmsku karijeru koja je započela glavnom ulogom u Diznijevom rimejku filma "Zamka za roditelje" 1998.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima