≫ 

Nakon što je u tajnosti rodila drugo dete, slavna glumica prošetala ubitačan dekolte!

En Hatavej je drugo dete rodila u strogoj tajnosti, a vesti su se saznale kada su ju paparaci ulovili u šetnji s porodicom

  • 3
En Hatavej En Hatavej, Foto: AP/Tanjug

Holivudska glumica En Hatavej (37) se potrudila da se u Holivud vrati sa stilom nakon što je rodila drugo dete u tajnosti.

37-godišnja glumica sa sinom, drugim detetom i suprugom Adamom Šulmanom viđena je u šetnji Konektikatom početkom decembraa i tako je javnost saznala srećne vesti.

Svega nekoliko nedelja nakon porođaja En se u dugoj zlatnoj haljini pojavila na dodeli nagrada "Critics' Choice", koja je održana prošle nedelje u Los Anđelesu i zasenila sve koleginice.

Anne Hathaway, En Hatavej En Hatavej, Foto: Profimedia

Naime, haljina sa šljokicama imala je duboki dekolte koji je bio još bujniji s obzirom na to da se glumica nedavno porodila, a fotografi su ga snimili iz svih uglova. Za njeno glamurozno izdanje pobrinuo se atelijer Versaće, a smeđokosa lepotica bila je itekako svesna toga da izgleda kao milion dolara.

Podsetimo, En se za supruga udala 2012. godine u Kaliforniji, a danas važe za jedan od najstabilnijih parova. Uprkos tome što ne voli da izlaže supruga i decu očima znatiželjne javnosti, En nikada nije skrivala svoju borbu s depresijom i zavisnošću o alkoholu.

Anne Hathaway, En Hatavej En Hatavej, Foto: Profimedia

- Plan je - neću piti neko vreme, vaspitaću pristojno i dobro ljudsko biće, poslati ga na fakultet i zatim ću se preseliti u neki vinograd i provesti drugu polovinu svog života pijana - rekla je krajem aprila glumica u svom stilu.

- Prestala sam da pijem u oktobru 2018., i to na najmanje idućih 18 godina. Zapravo, dokle god moj sin bude sa mnom u kući. Ne sviđa mi se što to radim, a on dolazi u godine kada me treba već od ranog jutra. U oktobru sam jedan dan došla po njega u vrtić mamurna. Nisam vozila, ali dovoljno mi je bilo i to što sam bila mamurna. Nimalo mi se to nije svidelo - zaključila je tada u ozbiljnijem tonu.

Video: En Hatavej javno govori o temi bolnoj za mnoge žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA