≫ 

Muzička diva namunjila grudi u preuskoj haljini, ali se niže od dekoltea jasno vidi da nije smršala

Maraja Keri će u martu ove godine proslaviti 50. rođendan, a iako ima višak kilograma - odlično ih nosi

  • 1
Maraja Keri Maraja Keri; Foto: Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

Vlasnica megatiha "All I Want For Christmas Is You" Maraja Keri (50) se pojavila na premijeri filma "A Fall From Grace" u Njujorku, gde je prisutnima pokazala svoje najveće atribute.

Naime, pevačica je u preuskoj haljini stigla na premijeru i još jednom dokazala da se izvrsno drži uprkos svojim godinama i ponosno je pokazala svoje obline.

Pevačica je napravila pomak od svog glamuroznog izgleda pa je obukla jednostavnu haljinu koja najviše naglašava upravo njene obline. Na premijeri je pozirala i s rediteljem i scenografom filma "A Fall From Grace" Tajlerom Perijem.

Maraja Keri Maraja Keri i Tajler Peri; Foto: Tanjug/AP

Muzička diva Maraja Keri u martu 2020. proslavlja 50. rođendan, a u javnosti pazi da bude glamurozna, uprkos tome što često zna da nosi premale i preuske krpice koje ne odgovaraju njenim oblinama.

Poznata je i po tome da se nemilosrdno fotošopira na društvenim mrežama da izgleda bolje i mršavije, a njene greške prilikom toga su često ispadaju jako smešne.

VIDEO: Uživam kad sam potčinjena: Seksi zvezde otkrile svoje fetiše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA