≫ 

Voditeljka ismevala Džokera zbog urođene mane, pa se gorko pokajala: "Stidi se, ko si ti uopšte?!"

- Vendi, stidi se! Ko si ti uopše? Treba ti dati otkaz - poručila je Šer

  • 8
Wendy Williams Printskrin: Twitter

Voditeljka Vendi Vilijams (55) razbesnela je javnost u svojoj emisiji "The Wendy Williams Show", ismevanjem urođene mane glumca Hoakina Finiksa (45)!

Vendi, čija je emisija jedna od gledanijih u Americi još od početka emitovanja 2008. godine, očigledno nije bila svesna šta čini, a nakon groznog poteza javnost je osula žestoku paljbu po njoj.

- Prodorne oči ga čine privlačnim, ali istovremeno izgleda i prilično čudno sa tim ožiljkom na gornjoj usni. Kako se to zove? Je li zečja usna, rascep usne i nepca? - pitala je Vendi dok je uzdizala svoju usnu i pokazivala na sebi.

Igrač američkog fudbala Adam Bigil (31) reagovao je objavom da je i on rođen sa takozvanom "zečjom usnom", te da je zbog iste urođene mane morao biti operisan i njegov sin Bou.

Hoakin Finiks Hoakin Finiks, Foto: Tanjug/AP/Thibault Camus

- Njeni postupci su grozni, neprihvatljivi i uvredljivi i javno pozivaju na maltretiranje - napisao je sportista na Tviteru.

Ubrzo se oglasila i Šer (73).

- Sva ta deca veći deo svojih života osećaju strah, ali bore se i ne gube nadu da će jednog dana i oni izgledati normalno... Vendi, stidi se! Ko si ti uopše? Treba ti dati otkaz - poručila je Šer koja godinama volontira za američko udruženje koja se brine o deci sa kraniofacijalnim anomalijama.

Nakon što se javnost obrušila na nju Vendi se oglasila putem Tvitera i uputila je javno izvinjenje zbog okrutnih komentara na račun Hoakina Finiksa. U želji da popravi stvar, ako je to uopšte moguće, obećala je da će donirati novac za operacije onima koji se bore sa ovim stanjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    17. januar 2020 | 15:49

    To samo pokazuje koliko je loš čovek. Ko se smeje tudjim nedostacima, smeje se ustvari svojoj gluposti.

  • Tačkica

    17. januar 2020 | 16:06

    On je svoj nedostatak uspeo da prevazidje i uprkos njemu ili bas zbog njega postane izuzetno uspesan u svom poslu, cenjen, visestruko nominovan za oskara zbog svog neverovatnog talenta, pa ako cemo iskreno i veoma popularan medju zenama ne samo zbog harizme, vec i tog specificnog izgleda, kojem se ova zena narugala.. Jos jednom se pokazalo kao istinito, s fizickim nedostacima se covek izbori, cesto ih pretvori i usvoj prepoznatljiv znak, kao ovaj covek, ali glupost je nepopravljiva .. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

  • Mile

    17. januar 2020 | 16:10

    To je ona misica kojoj su oduzeli titulu zbog pornografije. Posle je pokušavala da glumi. Prilično se ugojila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA