Privatni detektiv objavio sliku muškarca za kojeg tvrdi da je 2Pac: Zdrav je i živi na Karibima!

Privatni istražitelj Džimi Pul tvrdi da je reper Tupak "živ i zdrav" i kao dokaz je podelio audio snimak i fotografiju

  • 3

Privatni detektiv Džimi Pul tvrdi da postoje dokazi da je reper Tupak Šakur "živ i zdrav i živi u Belizeu".

Džimi Pul je istraživao Tupakovu smrt da vidi ima li istine u tome da je još uvek živ, pogotovo jer policija u Las Vegasu još uvek ima otvoren dosije, uprkos tome što je ubijen 13. septembra 1996.

Detektiv je za strane medije rekao da su se u Centralnoj Americi skrivale nove informacije koje ukazuju na to da je reper i dalje živ i zdrav. On je na svom Jutjub kanalu objavio novu fotografiju repera i uveren je da je realna. Na fotografiji se vidi Tupak u 40-im godinama i pozira sa obožavateljem u restoranu.

- Procurila je nova fotografija. Tupak je živ i dobro i živi u Belizeu - napisao je detetktiv.

Pogledajte snimak u kojem je navodno fotografija Tupaka, kao i njegov glas:

Pristalice pokojne zvezde nisu baš uvereni da je fotografija prava, komentarišući kako "Tupak izgleda kao da je fotošopiran“, jer "glava ne odgovara vratu“.

Istražitelj je objavio i audio snimak za koji tvrdi da u njemu upravo Tupak razgovara s nekim.

Tupac Shakur

Tupak Šakur; Foto: Profimedia, AFP

- Bog je sjajan i pusti me da se vratim kao četrdesetogodišnjak...Prokletstvo čoveče... Dobro sam, nemam problema ni sa kim, samo želim mir i sreću...Nisam imao gde da odem, niko drugi nije hteo da me primi. Ali sve što mi je bilo u glavi je da ću se jednog dana vratiti! - navodno je rekao Tupak.

Pul veruje da je audio snimak pravi i radi na autentifikaciji fotografije, ali je izjavio da veruje da je to deo namere repera da pošalje fanovima poruku i da ih obavesti da planira povratak.

U međuvremenu, filmski producent Majk Dorsei, radio je na emisijama "Nerešeno: Ubistva Tupka i zloglasnog BIG-a", i zamolio policiju iz Las Vegasa da "pusti duh Tupaka" da počiva u miru i završi 23-godišnje spekulacije da je možda još uvek živ.

- Tupak je mrtav. Razjasnimo to. Sve teorije zavere su pogrešne kao i ova tekuća pretpostavka, fotografije i snimci. Policija konačno može da okonča ovaj slučaj i da prizna sve dokaze koji postoje da je mrtav - rekao je Majk Dorsei.

- Suprotno mišljenju mnogih, tačno znamo ko je ubio Tupaka, a isto to zna i policija - zaključio je Majk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA