Potresna slika slavne glumice: Teška bolest je lomi, nasred ulice se savijala od bolova

Glumica je uslikana u bolovima na ulicama Los Anđelesa u jako lošem zdravstvenom stanju

  • 3
Selma Bler Foto: Profimedia/Backgrid USA/Youtube/Good Morning America
Selma Bler Selma Bler, Printskrin: Youtube/Good Morning America

Poznata američka glumca Selma Bler (47) već duže od godinu dana se bori sa multipla sklerozom, a tokom panela u Njujorku izjavila je da i te kako muči muku sa svojim zdravljem.

Ona je poslednjih godinu dana, kako je bolest napredovala, bukvalno prolazila kroz pakao, a na kraju je ostala i bez kose. Kako je rekla, prvi simptomi počeli su da se javljaju još 2011. godine, što je ista godina kada je dobila sina Artura.

Selma Blair, Bler Selma Bler; Foto: Profimedia

Kada su joj lekari dijagonstikovali bolest glumica je o svemu hrabro progovorila, ne bi li podigla svest o ovoj bolesti kod ljudi. Hrabra Selma priznaje kako se često spoticala, da su joj stvari ispadale iz ruku, ali da je ona sve to prepisivala svojoj smotanosti.

Selmi je kosa zbog lečenja počela drastično da opada, pa je lepa glumica odlučila da potpuno obrije glavu.

Sada je uslikana na ulicama Los Anđelesa, sede glave, očigledno u jakim bolovima.

Selma Blair, Selma Bler Selma Bler; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Uslikana je kako se drži za stomak dok je u Los Anđelesu, sa momkom, u ponedeljak prepodne, pokušala da ruča u jednom poznatom restoranu. Međutim, kako je red bio dugačak, ona nije mogla da stoji, pa su otišli dalje.

Sredstva za ublažavanje simptoma nisu pomogla i osećam se sve gore i gore - rekla je glumica u oktobru 2019. godine, navodeći da joj je preporučeno da ide na agresivnu hemoterapiju.

- Rekla sam da to ne želim da radim, jer ne želim da uništim svoje telo. Zašto bih u svoje telo ubacivala tu užasnu drogu, hemioterapiju? Pa nemam rak - rekla je tada glumica koja je, ipak, uzela manju dozu hemioterapije pre nego što su joj presađene matične ćelije.

- Lekari su mi ipak rekli da pravim planove za svoju smrt. Prenela sam to svom sinu, koji je rekao da želi da me kremiraju - navela je glumica, a preneo je "People".

VIDEO: Rekla sam sinu: Ne znam kako ću umreti, ali od ove bolesti neću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA