≫ 

Vreme im ne može ništa: Ovi poznati parovi godinama uspevaju da ostanu zajedno uprkos svemu

Iako se veruje da „ljubav u Holivudu ne može da potraje“, ove javne ličnosti su pokazale su da od svakog pravila postoje izuzeci

  • 0

Ljubavi i brakovi u svetu poznatih najčešće ne traju dugo, što se u velikom broju slučajeva pripisuje teškom pritisku javnosti. Ipak, neki parovi su uspeli da odole svim problemima i negativnim stranama života zvezda, i i dalje se, posle mnogo godina, drže zajedno i živi su dokaz da prava ljubav nadvladava sve, piše Your Tango.

Ovih devet poznatih parova opstalo je uprkos svim preprekama koje su se našle pred njima.

1) Krisi Tajgen i Džon Ledžend

Krisi i Džon su se upoznali na setu za njegov spot za pesmu "Stereo" 2006. godine. Odmah nakon snimanja otišli su na večeru, smuvali se i ostali zajedno sve do danas. Džon je zaprosio Krisi tokom putovanja na Maldive 2011. godine, a venčali su se na jezeru Komo u Italiji, u septembru 2013. Imaju dvoje dece, Lunu i Majlsa.

Chrissy Teigen, John Legend, Krisi Tajgen, Dzon Ledzend Krisi Tajgen i Džon Ledžend Foto: Profimedia

2) Bijonse i Džej Zi

Iako su se upoznali kada je ona imala 18 godina, Bijonse i Džej Zi otpočeli su vezu tek godinu i po dana kasnije. Kada su se u novembru 2001. godine pojavili na naslovnoj strani časopisa "Vanity Fair", on je priznao da su tek počeli da se zabavljaju. Venčali su se tajno u njegovom penthausu na Menhetnu u aprilu 2008. godine i od tada su dobili troje dece, ćerku Blu Ajvi i blizance Rumi i Sira.

Bijonse, Džej Zi Džej Zi i Bijonse Foto: Tanjug/AP

3) Mišel i Barak Obama

Barak i Mišel su se upoznali 1989. godine u advokatskoj kancelariji "Sidlex Austin LLP", u kojoj su oboje radili i u kojoj mu je ona bila nadređena. Mesec dana kasnije, on je uspeo da je ubedi da odu na sastanak. Zaprosio ju je 1991. godine tokom večere na koju ju je izveo, a venčali su se u oktobru 1992. godine. Imaju dve ćerke, Maliju i Sašu.

Barak Obama, Mišel Obama Mišel Obama i Barak Obama Foto: AP/Tanjug

4) Kejt Midlton i princ Vilijam

Njih dvoje su se upoznali 2001. tokom studiranja na Univerzitetu Sent Endrjuz, ali su postali par tek 2003. godine. Nakratko su raskinuli 2007, da bi se pomirili posle nekoliko meseci. Vilijam je zaprosio Kejt u oktobru 2010. godine tokom putovanja po Keniji, a venčali su se u aprilu 2011. Imaju troje dece: princa Džodrža, princezu Šarlot i princa Luisa.

kejt midlton, princ vilijam, kraljevska porodica Princ Vilijam i Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

5) Mila Kunis i Ešton Kučer

Ešton i Mila su se upoznali na snimanju serije "Vesele sedamdesete", gde su povremeno glumili par, ali su u stvarnom životu romansu otpočeli mnogo godina kasnije, tek kada se Ešton razveo od Demi Mur, a Mila raskinula sa Mekolijem Kalkinom. Ponovo su se sreli na dodeli Zlatnih globusa 2012, a mesec dana posle toga se poljubili prvi put (ne računajući poljupce u seriji). U februaru 2014. su se verili, a sudbonosno "da" izgovorili su u julu 2015. Imaju dvoje dece, Dimitrija i Vajata.

Mila Kunis, Ešton Kučer Mila Kunis i Ešton Kučer Foto: Tanjug/AP

6) Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli

Film "Zeleni fenjer" u kom su oni zajedno glumili nije postigao komercijalni uspeh, ali je bar uspeo da zbliži njih dvoje. Upoznali su se na setu 2010. godine i do kraja godine Blejk Lajvli je raskinula sa Penom Bedžlijem, a Rajan je podneo zahtev za razvod braka od Skarlet Johanson. Posle mesec dana glasina, u oktobru 2011. njih dvoje su potvrdili da su zajedno, a venčali su se bez medijske halabuke u septembru 2012. Imaju troje dece - Džejmsa, Ines i treće dete čije ime još nisu otkrili.

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds Foto: Instagram/vancityreynolds

7) Džejda Pinket Smit i Vil Smit

Džejda i Vil su se upoznali 1994. kada je ona došla na audiciju kako bi dobila ulogu Vilove devojke u sitkomu "The Fresh Prince of Bel-Air". Vilu se odmah dopala, iako nije prošla na audiciji. Bili su zajedno tri godine pre nego što ju je zaprosio u novembru 1997, a samo mesec dana kasnije, u novogodišnjoj večeri, izgovorili su sudbonosno "da". Imaju dvoje dece, Džejdena i Vilou, a Vil ima i sina Treja iz prvog braka.

Vil Smit, Will Smith Džejda Pinket Smit i Vil Smit Foto: Tanjug/AP

8) Viktorija i Dejvid Bekam

Dejvid i Viktorija su se upoznali na dobrotvornom fudbalskom meču u Mančesteru, gde je buduća gospođa Bekam popila malo više. Godinu dana kasnije, u januaru 1998, tokom konferencije za štampu, objavili su da su vereni, a venčali su se u julu 1999. Imaju četvoro dece: sinove Bruklina, Romea, Kruza i ćerku Harper.

Dejvid i Viktorija Bekam Dejvid Bekam i Viktorija Bekam Foto: AP/Tanjug

9) Džesika Bil i Džastin Timberlejk

Džastin i Džesika upoznali su se početkom 2007. na žurki na koju je ona došla, a koju je pevač organizovao za svog prijatelja. Džastin je od druga dobio njen broj i u maju 2007. godine objavili su da su u vezi. Nakratko su se razišli 2011. godine, ali ju je on u decembru te godine zaprosio tokom putovanja u Montanu. Venčali su se u Italiji u oktobru 2012. i imaju sina Silasa.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil, Justin Timberlake, Jessica Biel Džastin Timberlejk i Džesika Bil Foto: Tanjug/AP

Video: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA