≫ 

Dženifer Aniston priznala posle 15 godina: Vrištala sam od besa kada sam saznala za Breda i Anđelinu

Bili su par za koji su svi verovali da će trajati večno i čija je ljubav mnogima bila uzor, a onda je došlo do neverovatnog obrta koji je glumica veoma teško podnela

  • 2
Jennifer Aniston and Brad Pitt shutterstock

Dženifer Aniston (50) priznala je da je vrištala od besa kada je, nakon što se rastala od Breda Pita (56), videla slike sa odmora na koji je otišao sa ženom zbog koje ju je ostavio, piše "Mirror".

Holivudska glumica okončala je brak sa Bredom 7. januara 2005. godine, kada su dali i zajedničko saopštenje za javnost u kome su porekli da je razlog za razvod njegova veza sa koleginicom iz filma "Gospodin i gospođa Smit", Anđelinom Džoli. Ipak, samo par nedelja nakon okončanja braka, Pit je viđen sa Anđelinom Džoli na raznim egzotičnim destinacijama.

Konačna potvrda njihove veze stigla je u aprilu, kada su Bred i Anđelina fotografisani zajedno na plaži u luksuznom odmaralištu u Africi. Glumac je čak preuzeo i ulogu oca njenom usvojenom sinu Medoksu. Kasnije je Dženifer uplakana dala intervju za jedan časopis u kojem je govorila o propasti svog braka, ali i o tome kako joj je Bred rekao da je ne napušta zbog druge žene.

Potom je priznala i da je redovno odlazila ispred svoje kuće na plaži u Malibuu da vrišti od besa. "Mogla sam samo da idem do vode i da vrištim… Ne preglasno. Ne želite da ljudi misle da ste ludi, ali to može biti veoma oslobađajuće", objasnila je.

Bred Pit, Dženifer Aniston Foto: Guliver/Kevin Winter/ImageDirect

Kada su je pitali da prokomentariše fotografije Breda i Anđeline na zajedničkom odmoru, samo par nedelja nakon njihovog razvoda, rekla je kako je bila potpuno zaslepljena i verovala mu je kada joj je rekao da se među njima ništa nije dogodilo.

- Ono što smo rekli (u zajedničkom saopštenju) bilo je istina, koliko sam ja znala. Pisali smo zajedno, veoma svesno i osećali smo se veoma dobro zbog toga. Izašli smo iz veze jednako lepo kao što smo u nju i ušli - rekla je Dženifer, a potom dodala kako se šokirala kada je videla fotografije na kojima su Bred i Anđelina srećni zajedno, u luksuznom odmaralištu u Africi u aprilu te godine.

- Svet je bio šokiran i ja sam bila šokirana - rekla je i priznala da je bol kasnije prešao u tugu.

- Ima mnogo faza tuge. To jeste žalosno, nešto je došlo do kraja. To vas potpuno slomi, natera vas da se otvorite prema svojim osećanjima. Kada pokušavate da izbegnete bol, on samo postaje veći - rekla je dalje Anistonova.

Anđelina Džoli, Bred Pit Foto: Tanjug/AP

Kristin Han, izvršna direktorka Pitove produkcijske kuće "Plan B", kasnije je za isti časopis progovorila o tome koliko je Dženifer, zapravo, znala o Bredovoj i Anđelininoj vezi. Naime, ona je rekla kako je Dženifer imala neke sumnje, ali je poverovala mužu kada joj je rekao da Anđelina nije razlog zbog kojeg traži razvod.

- Ona nije bila naivna. Imala je svoje sumnje, ali joj je Bred rekao da se ne radi o drugoj ženi - rekla je Han.

Par je potvrdio kraj svog braka sledećom izjavom: "Želimo da saopštimo da smo, nakon 7 godina koje smo proveli zajedno, odlučili da se zvanično razvedemo. Zbog onih koji prate ovakve stvari, želimo da objasnimo da razlog našeg razvoda nije nijedna od priča koje su se pojavile u medijima. Ova odluka je došla nakon puno razmatranja".

Bred Pit, Dženifer Aniston Foto: Guliver/Kevin Winter/ImageDirect

Na kraju su dodali i: "Srećni smo što ćemo ostati povezani i brižni prijatelji koji gaje veliku ljubav i divljenje jedno prema drugom".

Bred je ubrzo počeo ozbiljnu vezu sa Anđelinom, usvojio je njenog sina Medoksa i još dvoje dece, a potom su dobili i troje biološke dece. Venčali su se 2014. godine, a razveli 2018. godine. Bred je sada sam i šuška se da bi se ponovo mogao vratiti svojoj prvoj ženi. Te glasine su počele nakon što je par privukao pažnju svojim prisnim ponašanjem na dodeli SAG nagrada.

Dženifer i Bred imali su "istorijski susret" na 26. dodeli "Screen Actors Guild"nagrada (SAG Awards) 19. janaura, kada je slika njihovog zagrljaja obišla svet brzinom munje, a fanovi i dalje spekulišu i navijaju za njihovo pomirenje. 

Video: Ma, šta nam to radite? Kako je istorijski dodir Breda i Dženifer vratio veru u ljubav

Video: Svi su zaboravili da je tata prevario mamu: Tviter i Holivud eksplodirali zbog Breda i Dženifer

(B. K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    30. januar 2020 | 12:32

    A što sad priznaje? Ostani dostojanstvena.

  • Maja

    6. novembar 2023 | 19:12

    I Bred Pit je bio u šoku kad se otreznio i video koga je oženio. Dzenifer Aniston je neugledna.Bred mora da je bio pijan kad je takvu ženu oženio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA