≫ 

Trudna Ana Kurnjikova! Enrike i bivša teniserka uslikani na jahti, stomak joj se jasno vidi

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas su uslikani na jahti, a ono što se vidi na fotografiji iznenadilo je mnoge

  • 0
Anna Kournikova, Ana Kurnjikova Foto: Profimedia

Pevač Enrike Iglesijas (44) čeka treće dete s dugogodišnjom partnerkom i bivšom teniserkom Anom Kurnjikovom (38)!

Par za sad nije potvrdio srećnu vest, ali fotografije objavljene u španskom magazinu Hola! prikazuju par na jednom brodu u Majamiju, gde se Ani vidi veći trudnički stomak. Ekskluzivnu fotografiju pogledajte OVDE!

Čuvanje trudnoće u tajnosti i daleko od očiju javnosti za ovaj par nije nikakva novost, s obzirom na to da su vesti kako čekaju blizance, sada dvogodišnje Lusi i Nikolasa, krili sve do trenutka nakon što su se rodili 2017.

Šuškalo se da im je blizance rodila surogat majka, ali je Ana fotografijom na kojoj pozira s trudničkim stomakom to demantovala.

Ana Kurnjikova, Anna Kournikova Ana Kurnjikova 2017. godine; Foto: Instagram/annakournikova

Pričajući o ulozi oca Iglesijas je svojevremeno otkrio da se nada da je dobar tata i rekao da je puno odgovorniji nego što je bio nekad.

- To je jedan od najboljih osećaja na svetu. Odgovorniji sam, vozim sporije. Razmišljam o glupim stvarima pre nego što ih zaista uradim - rekao je pevač.

Enrike retko govori o ljubavi s Anom. Vezu su započeli 2001., nakon što su se upoznali na snimaju spota za njegov hit "Escape".

- Svaka veza prolazi kroz bolje i kroz lošije periode. Teško mi je da poverujem da postoji savršena veza, mislim da takvo što ne postoji. Ana je sjajna djevojka. Razume me, zna ko sam ja i spremna je žrtvovati svoje vreme da bih ja mogao da radim na muzici. To je ogromna žrtva i zbog toga je neizmerno poštujem - rekao je Iglesijas u jednoj od retkih izjava o svojoj partnerki i njihovoj vezi.

Ana Kurnjikova Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas; Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images)/ Doug Benc/Getty Images/Jemal Countess/Getty Images for K-Swiss

Bili mi zajedno ili ne, Ana bi bila idealna majka. Siguran sam u to - rekao je jednom prilikom Iglesijas, dodavši da mu je veza s Kurnjikovom jedina ozbiljna u životu.

Anu su, pre nego što ju je sa stomačićem uslikao magazin Hola!, paparaci uhvatili u Majamiju, što je retkost jer Kurnjikova važi za nekoga ko vrlo spretno izbegava javnost i medije.

Sada je jasno da je lepa Ana tada već bila u drugom stanju, a stomak je krila širokom trenerkom, pa nije ni čudo što niko nije uspeo da "provali" da čeka bebu.

Evo kako je izgledala 23. decembra 2019. godine:

Anna Kournikova, Ana Kurnjikova Foto: Profimedia

Video: Kako su Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova uspeli da sačuvaju svoju ljubav 17 godina?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA