Seksi Tina na mukama zbog talasa i 2 broja manjeg bikinija, evo šta je uradila čim je izašla iz vode

Prezgodna žena Vensana Kasela nije mogla da obuzda grudi na plaži u Rio de Žaneiru

  • 9
Tina Kunaki Tina Kunaki; Foto: Profimedia

Francuskoj manekeni i glumici Tini Kunaki (22) kupaći kostim je zadavao glavobolju, pa je odlučila da kupi novi na plaži u Rio De Žaneiru.

Seksi lepotica Tina Kunaki nastavlja svoje putovanje po Brazilu sa mužem i kolegom Vensanom Kaselom (52). Majka bebe Amazonije (1), 22-godišnja Tina je uslikana na plaži u Rio De Žaneiru sa prijateljicom. Kupale su se i sunčale zajedno, a Tina je imala samo jedan "problem".

Nosila je omanji bikini, a kada je ušla u more, gornji deo kupaćeg se povlačio i ispadale su joj grudi iz trouglića.

Tina Kunaki Tina Kunaki; Foto: Profimedia

Svaki put kada bi je udario talas, gornji deo bikinija sve više se pomerao i nikako nije mogla da obuzda grudi i zadrži bikini na mestu.

Kada je izašla iz vode, s prijateljicom se zaputila ka jednoj tezgi na plaži na kojoj su se prodavali kupaći kostimi. Provela je dosta vremena gledajući svaki komad i postavljajući pitanja prodavcu. Jedan joj se toliko dopao, pa ga je probala, a nakon probe je legla na ležaljku da se sunča. 

Vincent Cassel Tina Kunaki; Foto: Profimedia

Podsetimo, pre Tine, Vensan je od 1999. do 2013. bio godine u braku s jednom od najlepših žena sveta - Monikom Beluči (55), s kojom ima 15-godišnju ćerku Devu i 9-godišnju Leoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA