≫ 

Lepotica za kojom svi uzdišu objavila famoznu sliku sa stomakom i samo napisala: "Broj 3!"

Zanosna Amerikanka je divnu vest saopštila uz sliku čiji je autor njen muž

  • 2
Kjara, Ciara

Kjara/Foto: Instagram/ciara

Američka R'n'B pevačica, plesačica i model Kjara (34) i njen suprug Rasel Vilson (31) ponovo čekaju dete, a muzička zvezda je ovu divnu vest saopštila na impresivan način na Instagramu, gde je prati više od 24 miliona fanova.

Kjara je objavila da će treći put postati majka tako što je napisala "Broj 3" uz sliku na kojoj stoji na kamenju u daljini, i budući da je slikana iz profila, stomak i te kako upada u oči.

Slikao ju je muž, a malo ko je uspeo da ne odreaguje na ovu fantastičnu sliku koja je za osam sati prikupila skoro 1,3 miliona lajkova.

 
 
 
View this post on Instagram

Number 3. 📸: @DangeRussWilsonA post shared by Ciara (@ciara) on

 

Kjara i Vilson u braku su od 2016. godine, a trenutno imaju četvoročlanu porodicu; petogodišnjeg sina čiji biološki otac je Kjarin bivši verenik, reper Future, i sin nosi njegovo ime, te ćerku Sijenu koja ima dve godine.

Upoznali su se u Los Anđelesu i bila je to ljubav na prvi pogled: "Prvog dana kada smo se videli, bila sam u fazonu: 'Toooo!', ispričala je sa osmehom navodeći kako je tog momenta osetila da je Bog odgovorio na njene molitve.

Ciara and Russell Wilson

Kjara sa suprugom i dvoje dece/Foto: Jen Lowery / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Pre nego što sam upoznala svog muža, bila sam u jednoj od najtežih faza u životu. Bila sam samohrana majka, a nikada pre toga nisam iskusila tako nešto. To me zaista nateralo da zastanem i osvrnem se iza sebe, i pomislila sam: "Ok, nešto moram promeniti" - ispričala je pevačica prošle godine.

- Uvek sam bila osoba koja se moli bez obzira na okolnosti, ali kada bih se molila za ovo, bila sam precizna oko toga čemu se nadam u svom životu, i sve je bilo povezano sa ljubavlju i mojim sazrevanjem. Bila sam spremna za sledeći nivo, želela sam mnogo više od sebe, i definitivno sam se puno molila. Puno sam plakala, a zatim bih se molila, i Bog zaista jeste dobar!" - zaključila je tada lepa Kjara.

Rasel je prihvatio njenog sina kao svog, i na tome mu je večno zahvalna.

 
 
 
View this post on Instagram

Today’s mood. We’re gonna have so much fun at the @AMAs! Your Host CC! Can’t wait 😘💃🏽A post shared by Ciara (@ciara) on

 

Video: Nadežda Biljić pokazala trudnički stomak, Toma je gleda zaljubljeno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA