Bili su par koji je vraćao veru u ljubav: Sudbina je upetljala prste i zauvek ih razdvojila

Bio je to jedan od onih holivudskih parova koji je vraćao veru u ljubav, a onda je ona doživela nesreću i umrla

  • 7
Lijam Nison, Nataša Ričardson Foto: Profimedia

U leto 1994. godine Lijam Nison (67) je oženio je Natašu Ričardson (45), koja je bila i ostala ljubav njegova života.

Pripadnica holivudske elite Nataša Ričardson i irski glumac Lijam Nison su svoju vezu započeli nakon upoznavanja na Brodveju. U leto 1994. godine par se venčao i sledeće dve godine dobio dva sina, Majkla i Danijela. Nataši je to bio drugi brak, prethodno je od 1990. do 1992. godine bila u braku s Robertom Foksom.

Bio je to jedan od onih holivudskih parova koji je vraćao veru u ljubav, a uz njih se nije vezao ni jedan skandal. Nažalost, sudbina je upetljala svoje prste zauvek razdvojila ovaj par 2009. godine nakon što je glumica doživela nesreću na kanadskom skijalištu.

Podsetimo, Nataša je pala na skijanju i povredila glavu, a odmah joj je pružena doktorska pomoć. Ipak, glumica je doktorima tada rekla da je dobro i krenula je prema hotelu, ali stanje joj se ubrzo pogoršalo. Dva dana nakon pada preminula je u 46. godini života.

Lijam Nison, Nataša Ričardson Nataša Ričardson i Lijam Nison; Foto: Profimedia

Jednom prilikom glumac je priznao kako je utehu nakon smrti voljene supruge pronašao u radu, a priznaje da samo zbog dvojice sinova nije pao u depresiju. Oni su u vreme njene smrti imali 12 odnosno 13 godina.

- Tuga mi dolazi u talasima, a još uvek postoje trenuci kad mislim da njena smrt nije stvarna - rekao je glumac.

- Ponekad u stanu čujem kako se otvaraju vrata i još uvek mislim da ću je čuti - rekao je u intervjuu 2017. godine.

- Udarila si glavom i ne znam možeš li me čuti, ali to je ono što se dogodilo. Vraćamo te u Njujork i doći će sva naša porodica i prijatelji -  to su bile zadnje Lijamove reči voljenoj supruzi, s kojom je ranije sklopio pakt da ako se ijedno od njih dvoje nađe u stanju vegetacije, da će onaj drugi isključiti aparate. Lijam je svojoj ženi ispunio tu želju.

U januaru 2019. godine glumca je potresla još jedna porodična tragedija. Njegov sestrić Ronan Sekston, sin njegov sestre Bernadete, povredio je glavu 2014. godine nakon noćnog izlaska s prijateljima, a 5 godina kasnije preminuo je u 36. godini života okružen porodicom u Irskoj.

Ronan je te kobne večeri izašao s prijateljima, a u ranim jutarnjim satim popeo se pijan na telefonsku govornicu, s koje je pao pravo na glavu i nikada se nije oporavio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA