≫ 

Madona u kasne sate otkrila da je otkazala 2 koncerta, pa se raspisala o svom oporavku

- Cenim vaše razumevanje i iskreno se izvinjavam zbog neugodnosti - napisala je pevačica

  • 1
Madona Printskrin: Instagram/madonna

Slavna pevačica Madona muku muči sa povredama koje je doživela. U saopštenju koje je objavila u kasne sati objasnila je da je bila prinuđena da otkaže svoje dva nastupa, i to u Londonu 4. i 11. februara.

Madona je navela da će novac biti vraćen onima koji su kupili karte za otkazane koncerte, a zatim se raspisala o svom oporavku.

- Poruka mojim fanovima: Kao što svi znate, imala sam nekoliko povreda i morala sam da otkažem koncerte kako bi dala sebi vreme da se oporavim. Kako vas ne bih iznenadila, želim da vas obavestim pre vremena da ću otkazati još 2 šoua - 4. i 11. februara u Paladijumu u Londonu, jer je raditi 3 šoua previše na mom telu i zapravo moji lekari insistiraju da uzmem slobodan dan nakon svakog nastupa, ali verujem da mogu da uspem da odradim dva šoua, a onda se odmaram - napisala je pevačica i nastavila:

madona Madona Foto: Profimedia

- Čudo je što sam stigla toliko daleko, ali puno toga ima veze sa činjenicom da imam 5 sati rehabilitacije svakodnevno. 3 sata pre nastupa i 3 nakon više terapija. Takođe, prešla sam na ravne cipele i modifikovala sam teško delove šoua. Ovo mi je pomogla, ali moram da budem oprezna, i, naravno, odmor je najbolji lek. Nikad ne želim da otkažem nijedan šou i zaključila sam da ću da uspem ako se ritam. U Božju volju. Povraćaj (novca) će se izdati na kreditnu karticu na kojoj su naručene karte. Cenim vaše razumevanje i iskreno se izvinjavam zbog neugodnosti. Hvala vam!! Madam X - napisala je Madona.

Evo i njene objave:

 
 
 
View this post on Instagram
A note to my fans: As you all know i have multiple injuries and have had to cancel shows to give myself time to recover. So as not to surprise you i want to let you know ahead of time that I will be cancelling 2 shows- on Feb 4 and Feb 11th at the Palladium in London. because doing 3 shows in a row is too much on my body and in fact my doctors insist i take a day off after every show but i believe can manage if i do 2 shows then I rest! Its a miracle i have gotten this far but a-lot has to do with the fact that i do 6 hours of re-hab every day. 3 hours before show and 3 after with multiple therapies. I have also switched to flat shoes and modified difficult. parts of the show. This has helped enormously but i still need to be careful and of course rest is the best medicine. i never want to cancel any show and Im determined that i will make it to the end if i pace myself. God Willing Refunds will be automatically issued to the credit card on which tickets were ordered. I appreciate your understanding and sincerely apologize for any inconvenience.  Thank you!! Madame . #madamextheatre #thelondonpalladiumA post shared by Madonna (@madonna) on

Video: Madonina ćerka orgijala na reviji u Bazelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA