≫ 

Sa 33 godine postala zavisnica o kokainu, uspešno se "skinula", pa se navukla na plastične operacije

Nakon ubistva brata postala je novo lice porodičnog modnog brenda, danas jednog od najprestižnijih

  • 12
Donatela Versaće Donatela Versaće/Foto: AP/Tanjug

Donatela Versaće (64) je otvorila dušu i ispričala sve o paklu droge u kojem se našla posle ubistva brata, Đanija Versaćea.

Donatela, sada jedna od najprepoznatljivijih lica iz sveta mode je otkrila da je narkotike prvi put probala sa 33 godine, te da je dugo mislila da stavr može da drži pod kontrolom i da ona nikada ne može postati zavisinica.

- Počela sam sa kokainom u 33. godini, prvi put nisam osetila ništa, samo mi se nije spavalo. Nastavila sam, ali samo na zabavama u Njujorku i Los Anđelesu, kada me braća nisu videla. Nikad u životu se nisam tako ludo provodila. Nije mi padalo na pamet da sam postala zavisna. Mislila sam da mogu da se kontrolišem, ali je kokain kontorilisao mene - počela je priču Donatela.

Donatela Versaće Donatela Versaće/Foto: AP/Tanjug

Ona je oktrila i šta ju je to trglo i nateralo da se izvuče iz pakla narkomanije, u koji je tonula sve dublje i dublje.

- Đani je ubijen i odjednom sam postala novo lice brenda. Niko ne bi želeo da kupi i obuče odeću koju potpisuje nestabilan i slab kreator, koji gubi glavu zbog droge i sklon je samosažaljenju - priznala je Donatela.

Nakon ubistva brata Đanija, Donatela je postala novo lice njihovog porodičnog brenda "Versaće". Upravo zbog ovakve obaveze koju je morala da preuzme na svoja leđa, Donatela je morala da potraži pomoć i "skine" se sa kokaina. Međutim, vrlo brzo je zavisnot o narkoticima zamenila plastičnim operacijama zbog kojih danas skoro i da ne liči na sebe.

Zbog abnormalnog manjka kilograma, javnost je mislila da Donatela Versaće boluje od anoreksije, od koje je bolovala i njena ćerka Alegra.

Video: Karleuša u Makarskoj prštala u Versaće bodiju

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA