≫ 

Rijana promenila frizuru, skinula se u haltere i donji veš, pa pokazala tetovažu na guzi

Rijana je sve oduševila seksi fotografijom koja za manje od 24 sata ima preko 4,7 miliona lajkova

  • 3
Rijana Foto: Tanjug/AP

Popularna pevačica Rijana (31) počastila je svoje pratioce na Instagramu provokativnom fotografijom koja je raspametila mnoge pripadnike jačeg, ali i nežnijeg pola.

Rijana je pozirala sa kratkom, ljubičastom perikom na glavi i to u donjem vešu i halterima koji su bili u istoj boji kao pevačicina kosa.

Iako se nedavno našla na meti kritika zbog svog izgleda, jer ima nekoliko kilograma viška, Rijana je pokazala da to ume da iznese, te da i dalje izgleda fantastično.

Pevačica se fotografisala tako što sedi na svojim nogama, a u prvom planu je njena ogromna i dobro oblikvana zadnjica, koja je obradovala Rijanine pratioce.

Ono što je mnogima zapalo za oko je tetovaža na Rijaninoj goloj pozadini, koja se ne vidi u celosti, jer je prekrivaju gaćice.

Podsećamo, Rijana je nedavno raskinula višegodišnju vezu s arapskim milijarderom Hasanom Džamilom (31), a utehu je, navodno, po ko zna koji put, pronašla u svom bivšem dečku, reperu ASAP Rokiju (31).

Pevačica je dobila brojne komplimente na račun izgleda, a za manje od 24 sata, više od 4,7 milina ljudi označilo je da im "se sviđa" Rijanina seksi fotografija.

Video: Uživam kad sam potčinjena: Seksi zvezde otkrile svoje fetiše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA