≫ 

Džim Keri isprozivao Margo Robi u emisiji i naljutio gledaoce: "Što ti je ovo trebalo?!"

Glumac je bio primetno ironičan dok je komentarisao uspeh mlađe koleginice

  • 3
Džim Keri, Margo Robi Džim Keri i Margo Robi/Printskrin: Youtube/Sd Tv

Glumac Džim Keri (58) naljutio je gledaoce prilikom gostovanja u emisiji britanskog voditelja Grejema Nortona, kada je prozvao mlađu koleginicu Margo Robi (29), sa kojom je gostovao u emisiji.

Margo je nedavno ušla u istoriju BAFTA nagrada, budući da je prva glumica nominovana dva puta u istoj kategoriji - za najbolju sporednu žensku ulogu, u filmovima "One su bombe" i "Bilo jednom u Holivudu".

Keri je ovaj uspeh prokomentarisao u emisiji u kojoj je gostovao zajedno sa Margo, kada joj je ironično rekao: "To nema nikakve veze sa tvojim izgledom, koji ti očigledno odmaže. Ma, ne...to je sirov talenat".

Džim Keri Džim Keri/Printskrin: Youtube/Sd Tv

Glumac je ovde audirao na njen izgled, s obzirom da Margo slovi za jednu od najlepših glumica, a ona na ovu Kerijevu izjavu nije odreagovala, već je samo saslušala sa osmehom na licu šta njen stariji kolega ima da kaže.

Ali, komičar je uspeo da naljuti gledaoce, pa su stali uz glumicu uputivši mu komentare: "Nikad nisam shvatao koliki je idiot", "Ljubomorno čudovište", "Ne zovite ga više u emisiju", "Šta mu je ovo trebalo"...

Video: Kako je prelepa plavuša posle šamaranja Leonarda Dikaprija osvojila Holivud

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    1. februar 2020 | 23:19

    Uvijek sam se pitala kakav je u stvarnom zivotu, jer mu je svaka uloga bila debilna.Svaka.

  • ejs ventura

    1. februar 2020 | 20:20

    sto posto je u pravu

  • ashe7

    2. februar 2020 | 15:03

    Koji idiot moraš biti da svaku njegovu ulogu nazoveš debilnom? 😀 Čovjek je jedan od najboljih komičara ikada i šta treba sa glumi u komedijama? Pored Lourensa, Marfija... definitivno jedna od legendi i tu nema rasprave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA