≫ 

Svi se pitaju koliko su Šakira i Džej Lo zaradile za nastup na Superboulu: Odgovor će vas iznenaditi

Nije sve u novcu, ima nešto i u prestižu

  • 5

Nastup na poluvremenu Super Bboula je velika stvar. Ne samo da milioni ljudi ovaj događaj i nastup na poluvremenu prate preko malih ekrana, nego ih prati i masa sa prepunog stadiona, jer je to jedan od najvećih sportskih događaja u godini.

Ako ste pogledali Šakirin i Dženiferin nastup, verovatno se pitate koliko su ove dve pevačice zaradile za nastup od 15 minuta. Može vam biti vrlo iznenađujuće, ali - nastupale su potpuno besplatno.

Pevači koji nastupaju na ovom poznatom poluvremenu ne dobijaju novčanu nadoknadu za svoj performans. NFL pokriva jedino sindikalni obim, što znači da su spremni da plate minimalni broj radnika, koji treba odrade osnovne poslove oko organizacije ovog sportskog događaja i plaćaju troškove produkcije.

"Vol Strit Žurnal" tvrdi da ti minimalni troškovi iznose oko 10 miliona dolara u poslednjih nekoliko godina.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Shakira (@shakira) on

Sada se verovatno pitate zašto su Šakira i Dženifer Lopez zajedno sa drugim velikim izvođačima poput Bruna Marsa, Lejdi Gage i Bejonse pristali da odrade ovaj posao.

"Forbes" magazin je naveo par razloga za to.

Izvođači smatraju da je velika čast nastupati na Superboulu i većina njih tvrdi da im je san da nastupe na ovom događaju i da, ako ikada dobiju priliku za to, neće odbiti bez obzira što neće biti plaćeni.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Drugi razlog je masovna eksponiranost.

Super Boul svake godine pogleda preko 100 miliona gledalaca, a tu se ne ubrajaju oni koji su ga svesni i koji će možda pogledati klip na Internetu. Lejdi Gaga je nakon svog performansa na Super Boulu doživela ogroman skok na plejlistama, dok je striming pesama Džastina Timberlejka masovno povećan nakon njegovog nastupa - prenosi Womenshealth.

Sa svim što je rečeno, niko ne bi trebalo da "brine" što Šakira i Dženifer Lopez nisu plaćene za ovaj nastup. Na kraju krajeva, one su mega zvezde i ovaj nastup može samo da ih učini još većim.

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmhm

    3. februar 2020 | 12:40

    Dobile su sigurno min po million dolara za nastup, a izgledaju prosecno...JL nesto bolje...a igra je postala onako crnacka - africka

  • Nije JK

    3. februar 2020 | 16:56

    Nastupala....

  • majalena

    3. februar 2020 | 15:04

    Ja se ne pitam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA