Bijonse i Džej Zi razbesneli Ameriku, nisu hteli da ustanu tokom izvođenja nacionalne himne!

Muzički par razbesneo je Amerikance i pokrenuo lavinu reakcija na društvenim mrežama

  • 1
Bijonse i Džej Zi Foto: Profimedia/ddp USA

Popularna pevačica Bijonse (38) i njen muž, reper Džej Zi (50), šokirali su Amerikance jer su tokom izvođenja nacionalne himne na Superboulu sedeli, iako kultura nalaže da se uz izvođenje himne uvek stoji.

Bjonse, Džej Zi i njihova ćerka Blu Ajvi (8) bili su na jednom od najvećih sportskih događaja u Americi, na sebi su imali odeću vrednu nekoliko hiljada evra, ali su se našli na meti negativnih kritika zbog svog postupka na početku događaja.

Muzički par razbesneo je Amerikance i pokrenuo lavinu reakcija na društvenim mrežama gde svi objavljuju njhov snimak sa Superboula i negativne komentare.

Bijonse i Džej Zi Bijonse i Džej Zi, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Dok je Demi Lovato (27) pevala nacionalnu himnu ceo stadion je bio na nogama, osim Bijonse, Džej Zija i Blu Ajvi, oni us se čak i naginjali kako bi od ljudi koji stoje, bolje videli teren.

- Trebaju se iseliti iz zemlje ako ne mogu stajati tih nekoliko minuta dok traje himna - komentarisali su obožavaoci koji su napomenuli i da njih dvoje daju "odličan" primer svojoj naslednici.

Inače, Džej Ti je nedavno potpisao partnerski ugovor s NFL-om pa se od njega očekuje da stoji uz izvođenje nacionalne himne.

Na sinoćnom Superbulu Džej Lo i njena ćerka, koja se pojavila kao iznenađenje, oduševile su prisutne kada su se na bini pojavile zajedno, dok ih je Šakira pratila na bubnjevima.

Dženifer Lopez i Šakira Dženifer Lopez i Šakira, Foto: Tanjug/AP

Ništa manje pažnje nije privukla Šakira koja se usred nastupa okrenula prema kameri i počela da palaca jezikom, a kada se saznalo značenje njenog postupka - svi su bili oduševljeni.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA