≫ 

Prva zajednička slika Irine i Bredlija posle raskida! On se smeje, a njen izraz lica svi komentarišu

Slavni glumac Bredli Kuper i ruska lepotica Irina Šajk su bili zajedno na žurci i pokrenuli šuškanja o pomirenju

  • 1

Irina Šajk (34) i Bredli Kuper (45) pozirali su zajedno na proslavi, a fotografiju je objavio britanski "Vogue" i nije mnogo trebalo da prođe da krenu glasine da se bivši par pomirio.

Bivši par Irina Šajk i Bredli Kuper nakon brojnih šuškanja i glasina ipak su ostali u dobrim odnosima, a u nedelju nakon što su dodeljene nagrade BAFTA bili su zajedno i na žurci. Ipak, na istu su stigli odvojeno.

Tokom noći su se spojili, a o fotografiji na kojoj su zajedno svi pričaju. Tačnije, o izrazima lica koje imaju nekadašnji parneri, s obzirom na njegov osmeh i njenu "kiselu" facu.

Pogledajte:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Podsetimo, manekenka (34) i glumac (45) raskinuli su prošlog leta vezu koja je trajala četiri godine, a u kojoj su dobili ćerku Leu de Senu (3).

Popularna manekenka retko komentariše svoje veze u javnosti, a nakon raskida s glumcem tek nedavno je rekla da dvoje sjajnih ljudi ne mora sjajno funkcionirati kao par. Istakla je da je zahvalna na vremenu koje su proveli zajedno, ali život bez Bredlija je novi početak.

Priznala je kako joj je život samohrane majke ponekad težak, ali smatra da ima jaku ličnost, zna šta želi, pa je nije strah.

Manekenka i glumac počeli su da se viđaju 2015. godine, a dugo nisu želeli da priznaju vezu, već su sve držali u strogoj tajnosti. Problemi u vezi su počeli su nakon navodne afere koju je Bredli imao s koleginicom Lejdi Gagom, ali izvori bliski paru tvrdili su da je sve počelo da se događa mnogo pre tvrdnji da je Bredli Irinu varao s Lejdi Gagom.

Par je u dobrim odnosima ostao zbog ćerkice, a zajedno se brinu da malenoj ništa u životu ne nedostaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maria

    4. februar 2020 | 15:22

    Sad bi eksperti za neverbalnu komunikaciju mogli da daju svoj sud...al ova poluozbiljnost i glava koju je savila suprotno od Kupera, njemu uopste ne ide u prilog..😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA