≫ 

Kim Kardašijan otkrila da je anksiozna zbog navike svog supruga Kanjea Vesta

Dok je za neke to potpuno normalno, rijaliti zvezdi očigledno smeta

  • 1
kim kardashian kardasijan kanje vest Foto: Tanjug/AP

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) je u najnovijem intervuju za "Architectual Digest’s" otkrila fanovima bizarnu naviku svog muža Kanje Vest (42) koja je čini anksioznom.

Kim i Kanje pričali su o renoviranju i dizajniranju svoje vile vredne 60 miliona dolara. Kada su došli do pitanja koja im je omiljena prostorija u kući, rijaliti zvezda je rekla da za njenog muža omiljena prostorija - njegov ormar.

- Izvadio je sve rešetke iz ormara i napravio nov sistem za slaganje odeće. Potpuno sam anksiozna kada je odeća poređana na police, jer tada morate da ispeglati odeću pre nego što je obučete, umesto da jednostavno bude okačena na ofinger i spremna za oblačenje - objasnila je Kim.

Kim Kardašijan, Kanje Vest, Kim Kardashian Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: Tanjug/AP

Kanje je istakao da su njegova organizaciija odlična i da mu odeća tako stoji, jer može da vidi svu garderobu koju poseduje. Njegova omiljena prostorija u kući nije ormar kao što tvrdi njegova supruga, već ona u kojoj je skulptura Aniša Kapura.

- Stalno je gledam. Mogao bih da živim u njoj – objasnio je Kanje.

Par je istakao da su im deca najveća inspiracija za sve dizajnerske planove. Deca voze trotinete po hodnicima i skaču po Akselelovim niskom stolovima, koriste ih kao binu. Kanje smatra da njihova kuća može poslužiti za istraživanje, ali da je njihova vizija bila da naprave dom po ukusu cele porodice. Nameštaj su sveli na minimum.

Iako su Kim i Kanje isplanirali da svakom detetu već sada sagrade kuću i potpuno je opreme, otkrili su da to nije prioritet i da će ti planovi da sačekaju.

- Na kraju krajeva, nismo fanatici - objasnila je Kim.

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    4. februar 2020 | 23:58

    Ne znam sto je anksiozna pa ne pegla ona to, sta je briga kako on drzi svoje stvari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA