≫ 

Seksi Skarlet Johanson izašla iz kola u prekratkoj haljini, a jedan detalj privukao je pažnju

Skarlet Johanson nikada nije bila srećnija niti je bolje izgledala, što je dokazala tokom poslednjih službenih pojava

  • 1
Skarlet Johanson Skarlet Johanson; Foto: Tanjug/AP

Glumica Skarlet Johanson (35) u poslednje vreme blista nekim posebnim sjajem. Na svim važnim dodelama bila je jedna od najbolje odevenih dama, neki joj čak predviđaju Oskara, srećna je i u ljubavi, a sve se to itekako vidi na njoj.

Ipak, da je i glumica A-liste samo čovek od krvi i mesa dokazuje afterparti na kom je viđena nakon dodele nagrada BAFTA u crnoj haljinici, ali dok je izlazila iz automobila, jasno se videlo da su stradale najlonke.

Skarlet Johanson Foto: Profimedia

Ipak, poput prave profesionalke, Skarlet uprkos nezgodi nije skidala osmeh s lica, kao što ni ona ne skida osmeh s muških lica kada se pojavi u nekoj seksepilnoj, ali ukusnoj kreaciji, po kojima je već godinama poznata u Holivudu.

Podsetimo, Johanson je u holivudskim krugovima poznata kao "žderačica muškaraca", a uskoro će po treći put stati pred oltar. Ali krenimo redom. Prvi suprug bio joj je slavni glumac Rajan Rejnolds, ali brak je potrajao od 2008. do 2011. godine.

- Brak između dvoje glumaca veliki je izazov jer je jedan uvek uspešniji. Zato je potreban partner koji ne samo da je siguran u vašu ljubav nego i u svoju karijeru. On se mora baviti nečim sasvim drugim da bi brak uspeo - rekla je tada, ali ni to se nije pokazalo kao formula za uspeh, barem ne u njenom slučaju.

2012. godine upoznala je francuskog novinara Romaina Dauriaka, s kojim ima ćerku Rouz Doroti (6), ali i njihov se brak se raspao nakon otprilike dve godine. Glumica je nakon drugog razvoda šokirala izjavom da monogamija po njoj nije prirodna.

- Mislim da je brak jedna romantična i lepa ideja i ako se dovoljno trudite i radite na tome, to se može pretvoriti u prelepu stvar. Ipak, mislim da ljudima nije prirodno da ceo život provedu s jednom osobom - izjavila je nakon drugog braka.

U decembru 2017. godine zanosna glumica potvrdila je vezu s dve godine starijim Kolinom Džostom, urednikom humorističnog dela emisije "Saturday Night Live". U maju 2019. godine par se verio, ali nije poznato kada će izgovoriti sudbonosno da.

Video: Pozirala je fotografu a zatim se propisno obrukala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    5. februar 2020 | 07:28

    Ау! Ево нама сутра, ЈК у истој сцени!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA