Hari i Megan rade sa čovekom koji je stvorio Kardašijanove: Postaće brend težak milijarde dolara

Iako su se svi brinuli za to kako će zarađivati sada kada nisu više deo plemstva, izgleda da se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlično snalaze

  • 5
Princ Hari, Megan Markl Megan i Hari, Foto: Profimedia/Beem

Kompanija za podršku koja tvrdi da je napravila Kardašijanove, navodno je pozvana da pomogne u pokretanju brenda Harija i Megan, piše news.au.com.

Ova kompanija, koju je koristila Kim Kardašijan, tvrdi da sarađuje sa princem Harijem i Megan Markl kako bi ih pretvorili u “brend od više milijardi dolara”.

- Firma "Širaz" sada prima zahteve za odobrenje od princa Harija i Megan Markl - postavili su na Instagramu iz ove firme, označavajući zvaničnu stranicu Megan i Harija i ohrabrujući klijente iz čitavog sveta da šalju svoje "zvanične ponude", obećavajući da će one biti prosleđene "direktno njihovim predstavnicima".

Ipak, iz Bakingemske palate tvrde da je "potpuna neistina da je firma bila angažovana".

Kako bilo, firma je zadržala originalnu objavu , a vlasnik kompanije, Širaz Hasan, u intervjuima insistira na tome da radi direktno sa "unutrašnjim krugom" ljudi vojvotkinje od Saseksa.

Kardašijan, Kardašijanke, familija, porodica, Kim, Kendal, Kloi, Kajli, Kortni Kajli, Kortni, Kim, Kloi i Kendal, Foto: Profimedia, Xposurephotos

- Uvek se setite toga da je Megan bila glumica u Holivudu, pre nego što je postala princeza – napisao je Hasan u svojoj izjavi na Tviteru.

On je, takođe, rekao za jedan radio da već šalje ponude i do 3,5 miliona američkih dolara timu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, tvrdeći da su oni spremni na to da “igraju igrice”. On je izjavio i to da Megan planira da provede leto na severu, u Los Anđelesu.

- Napravićemo je 100 puta većom od Kim Kardašijan, a mi smo oni koji su napravili Kim – navodi Hasan koji za svoje klijente ima i Dženifer Lopez i Paris Hilton.

- Kažem vam, oni će postati brend od više milijardi. Samo gledajte – rekao je u izjavi za "Kris Fejd šou" i intervju postavio na Instagram.

Da li je ovo tačno ili ne, pokazaće vreme.

VIDEO: Najmlađa Kardašijanka se pohvalila novim satom, cena - prava sitnica

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R

    4. februar 2020 | 17:31

    Ona je to i zelela. A videla je da ne moze da bude starleta i da se ponasa kako zeli dok je clan kraljevske porodice.

  • Maja

    4. februar 2020 | 16:59

    Ahaaa britanske tajne sluzbe ce da dozvole da postanu uspesni milijarderi, kako da ne..!

  • Nada

    4. februar 2020 | 17:29

    Uzmimo na primer da ste vlasnik uspesne kompanije i da hocete da unajmite nekoga da Vam je reklamira. Hari i Megan nisu oni koje cete izabrati jer zasto bi izabrali gubitnike. Hari je izgubio sve titule da bi udovoljio supruzi koja je dokazala da nikoga ne postuje cak ni kraljicu pa kako ce onda postovati nekog koji je angazuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA