≫ 

Kajli i Travis na ivici pomirenja: Bivši par se ne razdvaja, na Storminoj žurki sve je bilo jasno

Njihovi prijatelji veruju da se između rijaliti devojke i repera nešto već desilo

  • 1
Kajli Džener i Travis Skot Foto: Profimedia

Kajli Džener i Travis Skot uskoro bi mogli da obnove svoju ljubav, jer se oboje ponašaju kao da će svakog trena nastaviti tamo gde su stali, kažu prijatelji slavnog bivšeg para.

Izvori TMZ-a tvrde da su se na 2. rođendanu svoje ćerke Stormi prošlog vikenda oboje ponašali kao da su mnogo više od dvoje ljudi koji zajedno podižu svoju ćerku. Izgledali su kao zaljubljeni par kakav su nekada bili, tvrde gosti rođendana.

 
 
 
View this post on Instagram
#stormiworld ⚡️🤍A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Njih dvoje su šetali zajedno i sve vreme bili nerazdvojni dok je žurka trajala. Naravno, tu su bili zbog svoje ćerke, ali izvori kažu da prosto nisu želeli da se udalje jedno od drugog. Svi su imali utisak da će se svakog časa pomiriti i nastaviti svoju vezu tamo gde je stala, piše TMZ.

Iako javno nisu pokazivali znake naklonosti, njihovi prijatelji veruju da se između rijaliti devojke i repera nešto već desilo.

U međuvremenu, njih dvoje nastavljaju da zajedno podižu svoju ćerku, kao što su činili proteklih nekoliko meseci, koliko su rastavljeni. Zbog nje se viđaju nekoliko puta nedeljeno.

 
 
 
View this post on Instagram
Thank ya @playboy for da 🥛A post shared by flame (@travisscott) on

A što se tiče lude zabave koji je Kajli priredila za Stormin 2. rođendan - šuška se da je koštala 500.000 dolara, iako su neke stvari bile sponzorisane. Pa, ništa osim najbolje za Kardašijan/Džener klan...

Video: Neumerenost u svemu: Evo kako Kajli Džener slavi rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA