≫ 

Priznanje Bele Hadid o prvom čoveku Victoria's Secreta uzdrmalo svet: Terao me je da skinem gaćice!

Manekenka Bela Hadid optužila je Eda Razeka za seksualno uznemiravanje

  • 4
Ed Razek, Anđeli Ed Razek sa Limom i Kendis, Foto: Profimedia

Brend donjeg veša "Victoria's Secret" ponovno se našao usred skandala. Optužbe za seksualno uznemiravanje stižu sa svih strana. Brojni modeli i radnice prijavili su kako si ih nadređeni decenijama uznemiravali, pišu strani mediji.

U optužbama se navodi kako su direktori Les Veksner (82) i Ed Razek (71) veoma nastrljivi. Razek je modele neprestano neprimereno dirao, tražio da mu sede u krilu, pokušavao da ih ljubi i koristio moć kako bi od njih dobio šta je hteo.

- "Rešimo se gaćica", rekao je jednom dok su mi uzimali mere - kaže Bela Hadid (23) koja ga je tad odbila, pa njen ugovor s "Victoria's Secretom" nije bio obnovljen, a svemu ovom je prisustvovalo tri svedoka koja su potvrdila priču. Marketinški direktor Razek bio je iza dosadašnje vizije brenda "veoma seksi mršavica".

Bella Hadid, Bela Hadid Bela Hadid; Foto: Profimedia/StarMax

Takođe se šuška da se Ed pitao da li će ABC televizija dozvoliti da Bela "prošeta po pisti u toplesu sa tim perfektnim sisica*a". Izvori su dodali da je Razek pipao modele za međunožje preko veša, na toj istoj probi na kojoj su Beli uzimali mere.

Prošlog Novembra Hadid je rekla da se ona nikada nije osećala moćno tokom tri "Victorias secret" šoua na kojima je šetala u svojoj karijeri. Ona se osvrnula na reviju koju je uradila za Rijanin brend "Savage x Fenty" u Njujorku i rekla:

- Rijana je sjajna. To je bio prvi put da sam se na pisti osetila veoma seksi - rekla je tada Bela.

Hadid je prošetala po pisti za "Victoria's secret" tri puta - 2016. godine u Parizu, 2017. u Šangaju i 2018. godine u Njujorku.

Nakon optužbi oglasio se i Les Veksner:

- Politika u slučaju seksualnog uznemiravanja je maksimalno postrožena. Užasno nam je žao za svaku priliku kad nismo uspeli da zaustavimo takvo ponašanje - rekao je Les Veksner, vlasnik "L Brandsa", kuće koja je glavna nad "Victoria's Secretom" i još nekoliko modnih brendova. Naglašava kako su svesni svoje odgovornosti.

Deonice "L Brandsa" padaju u poslednje četiri godine, ali znatan pad dogodio se kad su priznali grešku početkom ove nedelje. Njihova najveća nesreća je poveznica s Džefrijem Epstejnom, preminulim seksualnim prestupnikom.

Nakon svih ovih optužbi i skandala, Ed Razek je ugasio instagram!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoja

    5. februar 2020 | 14:53

    A da je obnovila ugovor, ne bi to ni pomenula. Ostavite me tih umišljenih i "nedodirivih" lepotica.

  • xxx

    5. februar 2020 | 16:34

    Auuu a vi sve naivne,bezi bre,sve je to po principu sta trazis to i dobijes

  • Šteta

    5. februar 2020 | 17:02

    Uskoro će i sam sex ili pomisao na njega biti tretiran kao krivično delo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA