≫ 

Raskidali su 9 puta, zbog njega je počela da pije i gubi samopouzdanje, a onda se sve okrenulo

Toliko se bojala da ne razočara bivšeg dečka da joj je uvek neko gramatički proveravao poruke pre nego što mu pošalje

  • 2
Jessica Simpson, John Mayer Džesika Simpson i Džon Majer; Foto: Profimedia/Zuma Press

Promovišući memoare "Open Book", pevačica i glumica Džesika Simpson (39) otkrila je da je u njima pisala i o vezi s Džonom Majerom (42), s kojim je bila četiri godine u vezi. Kaže da je bilo turbulentno i da su raskidali i mirili se čak devet puta.

- Jako smo se voleli, bili smo intimni, to je bilo lako, ali je veza bila kompleksna. Stalno smo se mirili i raskidali, vraćala sam mu se devet puta - rekla je.

Njihova veza počela je 2005. godine, nakon što se pevačica razvela od prvog muža, muzičara Nika Lašeja (46).

- Čim sam se razvela, napravio je taj prvi korak. Voleo me je na svoj način, onako kako je mogao, i ja sam tu ljubav volela dugo vremena. I previše, to je upravljalo mnome - objasnila je pevačica.

Kaže da joj je obećao u dvorištu njenih roditelja da će zauvek biti zajedno i ona je u to poverovala. Tvrdi da je pevač bio opsednut njom, a ona se osećala nedoraslo i bojala se da ga ne razočara.

- Nisam mogla ni poruku da mu pošaljem dok mi neko ne proveri gramatiku i pravopis - prisetila se. Zbog Džona je postala anksiozna i nesigurna i to je lečila alkoholom. Dodala je i da je Džon uvek predlagao raskide.

- Nekad bi to iznenada predložio, a ponekad sam znala da će doći do toga. Džon me voleo kada sam sijala i kad mi je dobro išlo u životu, onda bi crpeo snagu i inspiraciju iz mene - rekla je glumica. Verovala je da svaki put kad joj se Džon vrati, to je nastavak njihove ljubavne priče.

- Moji prijatelji su govorili da se vraća samo zbog seksa s blesavom devojkom - prisetila se Džesika.

Jessica Simpson  John Mayer Džesika Simpson i Džon Majer; Foto. Guliver/Evan Agostini/Getty Images

Uspela je da krene dalje tek kada ju je Majer u intervjuu za "Playboy" 2010. godine nazvao "seksualnom bombom". Izbrisala je njegov broj, promenila imejl i broj mobilnog telefona pa je odlučila da se izleči od zavisnosti, ali i počela da ide kod psihijatra.

Pevačica, koja ima troje dece, otkrila je i da se nakon drugog porođaja stidela svojih strija i viška kože. Iako je imala samo 48 kilograma, Džesika je odlučila da 2015. ode na zahvat abdominoplastike. Reč je o operaciji kojom se uklanja masno tkivo na stomaku, pa se stvaraju ravniji i napetiji stomačni mišići. Pevačica, koja promoviše memoare "Open Book", objasnila je kako nije išla na operaciju zbog gubitka kilograma.

- Htela sam da se rešim strija i opuštene kože koja mi je visila na leđima zbog trudnoće - ispričala je Džesika. Požalila se da su joj nesigurnosti poremetile i seksualni život.

Pevačica tvrdi da nije želela da ima seks s mužem, bivšim igračem američkog fudbala Erikom Džonsonom (40), ako nije na sebi imala majicu. Njeno telo joj se toliko nije sviđalo da se tuširala u odeći. Rekla je da ju je doktor nazvao dve nedelje pre termina i savetovao da otkaže zahvat.

Džesika Simpson Džesika Simpson; Foto: Profimedia

- Plastični hirurg je to odobravao, ali moj doktor nije. Upozorio me da bih mogla da umrem i savetovao mi da sve odložim - rekla je glumica.

Džesika nije poslušala doktora i podvrgnula se zahvatu, ali na kraju nije bila zadovoljna rezultatom, pa je otišla je na još jednu operaciju. Taj put sve se zakomplikovalo.

- Dobila sam infekciju i toliko sam povraćala da sam mislila da će mi šavovi pući - prisetila se. Doktori su joj predlagali i transfuziju krvi. Pevačica je ostala devet dana u bolnici, a ističe kako plastične operacije ne leče unutrašnje stanje.

Džesika s mužem Erikom ima sina Ejsa Knuta (6) i ćerku Maksvel (7) i desetomesečnu Birdi Ma.

Video: Svi su zaboravili da je tata prevario mamu: Tviter i Holivud eksplodirali zbog Breda i Dženifer

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA