Sin jednog od najlepših holivudskih parova ne skida haljinu i pršti od samopouzdanja

Megan Foks i Brajan Ostin Grin imaju tri sina, a jedan od njih posebno voli da oblači haljine, zbog čega ga deca u školi zadirkuju

  • 12
Noah Shannon Green Noa Šenon Grin; Foto: Profimedia

Glumica Megan Foks (33) je još u septembru prošle godine otkrila da njen sin Noa Šenon (7) ponekad nosi haljine u školu, zbog čega ga ostala deca zadirkuju.

- On dizajnira, crta modne kombinacije i vrlo je talentovan, a tek mu je 6 godina. Obožava modu, ponekad se sam oblači u haljine i voli da ih nosi, ali samo ponekad. Upisala sam ga u vrlo liberalnu školu, ali čak i ovde u Kaliforniji, ima dečaka koji ga zadirkuju i govore mu da ne bi trebalo da nosi haljine ili pink boju - objasnila je Megan tada.

Podsetimo, jedna od najseksi žena u Holivudu ima tri sina sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom (46), a često ističe da ih svu trojicu vaspitava da imaju puno samopouzdanja i da sami izaberu životni put.

Brajan Ostin Grin i Megan Foks Brajan Ostin Grin i Megan Foks; Foto: Profimedia/ AKM-GSI

Ona kaže da svoje sinove odgaja vrlo liberalno i da budu ono što jesu, bez obzira na komentare okoline. Paparaci su nedavno uslikali dečaka Nou Šenona kako s tatom dolazi na jedan dečji rođendan u Kaliforniji, a maleni je nosio haljinu u stilu princeze Elze.

Mnogi su komentarisali da je toliko samopouzdanja koje dečak ima u ovoj fazi života i te kako impresivno, dok je kao i uvek bilo onih koji su imali nešto negativno da kažu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA