"Bolja si od Džej Lo, ništa ti ne može!" Nerealna slika znojave Hale Beri u 54. godini

Hale Beri voli da objavljuje provokativne fotografije na svojim društvenim mrežama, a najnovijima je očarala obožavatelje

  • 10
Halle Berry, Hali Hale Beri, James Bond film Die Another Day, Džejms Bond film Hale Beri, Foto: Profimedia

Holivudska glumica Hale Beri (53) ne prestaje s objavljivanjem provokativnih i seksepilnih fotografija na Instagramu, a one koje je među poslednjima objavila malo toga ostavljaju mašti.

Na jednoj od njih 53-godišnja Hale pozira u toplesu i delimično otkriva svoje bujne grudi, ali i mišiće na rukama koji su rezultat napornog vežbanja kojem se svakodnevno posvećuje.

"Kako je lepo gledati te", "Čista i slobodna", "Izgledaš predobro kao i uvek", "Molim te, udaj se za mene", "Sviđa mi se umetnička strana ove fotke", "Još uvek si najseksepilnija žena na ovom svetu", poručili su joj obožavatelji u komentarima. Međutim, neki su pisali i da izgleda bolje od Džej Lo koja je 3 godine mlađa od nje, te da ne zaostaje za njom kada je trening u pitanju.

 
 
 
View this post on Instagram
Welcome to an EXTRA special edition of #FitnessFriday!! For the last two years, you’ve showed up, showed out and shared this crazy fitness adventure with me and @peterleethomas! I’m so eternally grateful for you guys, and wanted to create something extra special to celebrate our two years together - I’m thrilled to announce my first EVER fitness collection, rē•spin by Halle Berry!! To introduce you to the collection, @peterleethomas and I will be doing back to back #PHITTalks using rē•spin pieces, and this week? We’re talking about the subject y’all can NOT stop asking about - Core work!! Check stories for more. Can’t wait to meet the collection?? Find it at @tjmaxx, @rossdressforless, @marshalls and @burlingtonstyle stores all over the U.S. - and don’t forget to tag #RespinByHalleBerry and show us what you find! Happy Friday A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Hale trenutno radi na jačanju forme za potrebe snimanja novog filma "Bruised", u kom glumi i čiji je reditelj, a u kojem igra lik MMA borca Džeki Džastiz.

U trošnoj trenirci, s dugom kosom u dredovima i licem punim modrica, Hale je sve iznenadila svojom uverljivom maskom posrnule sportistkinje koja pokušava da se vrati u formu.

Halle Berry Hale Beri; Foto: Profimedia

Hale inače nosi titulu jedne od najsekspilnijih žena sveta, dodatnu slavu stekla je kao Džejms Bondova devojka, a za ulogu u filmu "Monster's Ball" 2001. godine dobila je Oskara za najbolju žensku ulogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    8. februar 2020 | 15:32

    Žena ima hroničnu bolest,tj. diabetes...S'tim što se ona verovatno pridržava režima hrane i aktivnost i rezultat svega toga je ovo...Živi i izgleda zdravije nego 99% stanovništva...Bravo

  • Aha

    8. februar 2020 | 15:52

    Prva slika je od pre 20 godina a na ostalim izgleda kao zombi, stvarno

  • Marko cg primorje

    8. februar 2020 | 17:21

    Omiljena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA