≫ 

Kim uverena da je njen sin reinkarnacija njenog pokojnog oca, tvrdi da za to postoje i dokazi

Nekoliko dokaza navodno potvrđuju njenu sumnju

  • 13
Kim Foto: Printskrin/Youtube/E! Entertainment

Fanovi rijalitija "U korak sa Kardašijanima" znaju da Kim Kardašijan (39) nije stran odlazak kod medijuma i vidovnjaka.

Nekoliko puta su se sestre Kardašijan pojavile u emisijama vidovnjaka. Postoji jedna stvar koju medijumi stalno govore Kim, a to je da je njen sin Psalm Vest reinkarnacija njenog pokojnog oca, Roberta Kardašijana Starijeg. Nekoliko stručnjaka za paranormalno joj je reklo da osećaju jaku vezu između njenog pokojnog oca i Psalma.

- Moj osmomesečni sin Psalm je verovatno najsrećnija beba na planeti. On se uvek smeje i uvek je srećan. U "U koraku sa Kardašijanima" smo prikazali naš boravak na Baliju, pa su fanovi sigurno videli kada mi je prišla slepa žena medijum. Ona me je uhvatila za ruku i rekla mi je da ću imati još jednog sina koji će biti reinkarnacija mog oca Roberta - objašnjava Kim.

Rijaliti zvezda je pored ovog opisala i iskustvo bebine dadilje, koja je potpuni stranac, a opet je osetila povezanost Pslama sa njegovim pokojnim dedom.

- Morala sam hitno da odem van grada i zaista mi je bilo potrebno da dadilja dođe i da ga čuva. Međutim, ona je morala da ide na jednu proslavu rođenja i nije mogla da ga pričuva. Rekla sam joj da može i njega da povede bez problema, ako joj to ne smeta.

- Zaista mi je bila potrebna pomoć, pa je ona pristala i odvela ga sa sobom. Na toj žurki joj je prišla žena i pitala je da li je to njena beba, na šta je ona dogovorila da nije. Zatim je žena zamolila da prenese mami deteta da je njen sin reinkarnacija jednog člana njene porodice - ispričala je Kim.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Starleta tvrdi da njoj i njenoj porodici nije bio potreban medijum kako bi potvrdio ovu informaciju, jer su svi članovi porodice osetili tu povezanost.

Priče medijuma su se poklopile sa svim što su Kardašijani već videli svojim očima, poput činjenice da je Psalm levoruk. Rekla je i da nije verovala u reinkarnaciju sve dok nije obratila pažnju na sve sličnosti između sina i njenog pokojnog oca, prenosi "Instyle".

 
 
 
View this post on Instagram
Found this old pic in my phone from a few months ago. They are getting so big 😭A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Video: Koliko si narcis od nula do Kim? Kardašijanke počele da se druže sa svojim dvojnicama

(K.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    7. februar 2020 | 22:46

    Ау, ал’ је ова пролупала!

  • Kjj

    8. februar 2020 | 08:44

    O zivote džoistiku neispravni

  • Kiki

    7. februar 2020 | 23:53

    Ķako moze da bude njenog oca kada ga ona nije rodila...? Dete u sebi nema gram njene krvi :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA