Šer nastavlja da apeluje: "Oslobodite Britni Spirs, otac joj daje opijate kako bi pravila pare!"

Britni ne može da upravlja svojim bogatstvom od 2008. godine kada je, nakon nervnog sloma, to počeo za nju da radi otac Džejmi uz pomoć tima advokata

  • 2
Ser, Britni Spirs Foto: Profimedia/Abaca

Legendarna pevačica Šer javno je podržala koleginisu Britni Spirs koja se bori da joj sud ukine starateljstvo koje otac Džejmi Spirs ima nad njom i upravljanjem njenom imovinom.

Šer je napisala je da je Britni potrebna pomoć jer kontroverzno starateljstvo, po njenom mišljenju, traje predugo.

Britni ne može da upravlja svojim bogatstvom od 2008. godine kada je, nakon nervnog sloma, to počeo za nju da radi otac Džejmi uz pomoć tima advokata.

Šer je obelodanila i ono što se godinama priča po Holivudu, a to je da Džejmi slavnoj pop pevačici daje opijate kako bi nastupala, odnosno "pravila pare" budući da je jedna od najuspješnijih muzičkih ličnosti u istoriji šou biznisa.

Šer se danima javno dopisuje sa obožavoacima Spirsove i priključila se trendu #freebritney.

Nedavno je bilo organizovano saslušanje u sudu o starateljstvu nad Britni, ali do medija nije došlo o čemu je tačno bilo reči.

Šer je koleginici, sa kojoj je u prošlosti trebalo da snimi duet, želela da pošalje zagrljaje, a svojim stavovima raznežila je obožavaoce ove zvezde.

Video: Britni uskoro neće moći nijednu odluku da donosi samostalno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    9. februar 2020 | 00:51

    Pa ako niste znali ona je vec godinama zarobljena u Total Mind Controll program tzv. Monarch programming. A pustice je... nikad ili kad im vise be bude trebala.

  • Pipa M.

    9. februar 2020 | 11:02

    Ne drži nju otac već iluminati koji drže muzičku scenu u celom svetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA